BIST 10.285
DOLAR 32,28
EURO 34,83
ALTIN 2.412,06
HABER /  MAGAZİN

Fener formasından kaçtı

Şahan Gökbakar FB-GS maçı için girdiği iddiayı kaybedince, Fener forması giymemek için ABD'ye kaçtı

Abone ol

Komedyen Şahan Gökbakar, geçtiğimiz hafta "Beyaz Show"da Beyazıt Öztürk'le FB-GS maçı için girdiği iddiayı kaybedince, FB forması giymemek için bu haftaki "Beyaz Show"a katılmadan ABD'ye gitti.


Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden bir gün önceki "Beyaz Show"a konuk olan komedyen Şahan Gökbakar'la programın sunucusu Beyazıt Öztürk arasında, hangi takımın kazanacağı üzerine iddiaya girilmişti. Kaybedenin, kazanan takımın formasını giymesi üzerine girilen iddiayı, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 4-0 yenmesiyle Beyazıt Öztürk kazanmıştı.



"Beyaz Show"un önceki akşam yayınlanan bölümünde Beyazıt Öztürk, bu iddiayı yeniden gündeme getirdi. Beyaz iddiaya unutmamıştı ancak Gökbakar'ın Amerika’ya gittiğini söyledi. Beyaz, "Programa gelmemek için Amerika’ya kaçtı" dedi ve maçın gollerinden oluşan bir kliple yayınladı.

ABD UÇAĞINDA PANİK
Şahan Gökbakar, sevgilisi Doğa Rutkay ve yönetmen kardeşiyle Tolga Gökbakar'la birlikte New York uçağına binmiş, ancak havada uçağın camı patladığı için geri dönüp bir başka uçakla ABD'ye gitmişti.