BIST 10.657
DOLAR 32,17
EURO 34,95
ALTIN 2.430,13
HABER /  SPOR

GSnin buruk sevinci

GS'li taraftarlar, Trabzonspor-Fenerbahçe maçından da evsahibi takım lehine gol haberi beklediler

Abone ol

Galatasaray, Ankaraspor ile karşı karşıya gelirken, sarı-kırmızılı taraftarlar, Trabzonspor-Fenerbahçe maçından da evsahibi takım lehine gol haberi beklediler.

Karşılaşmanın 35. dakikasında Trabzonspor'un Szymkowiak ile attığıgol, Ali Sami Yen Stadı'nı ayağa kaldırdı. Gol haberinin alınmasıyla stat bayram yerine dönerken, bu gol Galatasaray'ın Ankaraspor'a o ana kadar attığı iki golden de daha fazla sevinç yaşanmasına neden oldu.


HASAN ŞAŞ'IN HEYECANI

Cezası nedeniyle maçta oynayamayan ve karşılaşmayı basın tribünün önündeki bölümden izleyen Hasan Şaş, büyük heyecan yaşadı.

Basın tribününde bulunan televizyondan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını takip eden Hasan Şaş, hop oturup, hop kalktı. Trabzonspor'un attığı golde sevincinden havalara sıçrayan Hasan Şaş, sevincini yanındaki kişilerin sırtına vururarak yaşadı.

iKİNCİ YARIDA ÜZÜNTÜ

Hasan, Fenerbahçe'nin 56. dakikada Tuncay ile bulduğu golden sonraise hırsını oturduğu koltuğu yumruklayarak çıkardı. Hasan, Fenerbahçe'nin 3. golünden sonra da tribünü terketti.

Bu golün gelişinin ardından, sarı-kırmızılı taraftarların coşkulu tezahüratları yerini gergin bir bekleyişe bıraktı.

Fenerbahçe'nin 66. dakikada Semih'in golüyle 2-1 öne geçmesi, tüm stadı büyük bir üzüntüye boğdu. Galatasaraylı taraftarlar, Ankaraspor maçında alınan 4-0'lık galibiyetin sevincini yaşayamadılar.

Taraftarlar, maçın uzatma dakikalarında ise ''Bu taraftar sizinle gurur duyuyor'' diyerek futbolcularını alkışladılar.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, devre arasında Hakan Şükür'e çiçek verdi. Taraftarlar, ayrıca Fenerbahçe ve başkanı Aziz Yıldırım aleyhinde küfürlü tezahüratlar yaptılar.

Bu arada Galatasaray'ın, yedek kulübesi olarak her zaman olduğu yerin aksine, protokol tribünü önünde bulunanı tercih etmesi dikkat çekti.