BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Feldkampı kim kızdırdı

Heniz Feldkamp, takımda şimdiye kadar kimseye kızmamıştı. İşte bilindik bir isim.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heniz Feldkamp, takımda şimdiye kadar yapılan bütün transferlerin kendisinin onayıyla olduğunu söyledi.
 
Alman çalıştırıcı, Galatasaray'ın yaptığı antrenmandan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında takımı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çalışmalarına kontrollü bir şekilde başladıklarını ve futbolcularının kondisyonlarının üst seviyelerde olduğunu ifade eden Feldkamp, "Şimdiye kadar kendi aramızda küçük oyunlar oynadık. Bireylerin kendi aralarındaki uyumu konusunda daha çalışmalarımızın büyük kısmını yapmadık. Çalışmalarımız sürecek.

Takımda yapılan transferler benim onayımla oldu. Son olarak Volkan da benim onayımla alındı. Tabii ki bazılarını çok yakın tanımıyor olabilirim. Bilgi eksiğim varsa da ekibimde olanların bilgisi dahilinde onaylar verilir. Bu konuda yapılan çalışmalardan memnunum. Şimdi önemli olan takımdan yanlış adam göndermemektir" diye konuştu.

"HASAN YA KENDİLİĞİNDEN VAZGEÇECEK YA DA..."

Feldkamp, dünkü antrenmanda yaptığı çalımlar nedeniyle kendisini sinirlendiren Hasan Şaş'ın şova yönelik bir oyun sergilediğini ve bundan vazgeçmesi gerektiğini söyledi.

Şova yönelik bir oyun istemediğini ve sonucun kendisi için önemli olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Hasan dün tamamıyla gösterişe yönelik oynadı, gol atmak için değil. Önümüzdeki günlerde bunun üstünde duracağım. Bizim o yönde oyuncularla çalışmaya niyetimiz yok.

Hasan ya kendiliğinden vazgeçecek, eğer vazgeçmiyorsa zaten oynamayacağı için sorun olmayacak. Bundan dolayı ona kızgın da değilim. Benim doğru bulmadığım bir anlayış. Hasan'a daha önce kimse bunları söylememiş olabilir. Ben onlardan ne istediğimi açık açık söylerim" şeklinde konuştu..