BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.453,64
HABER /  SPOR

Feldkamp jet gibi

İlerleyen yaşı nedeniyle kendisini eleştirenlere temposuyla yanıt veriyor.

Abone ol

Karl Heinz Feldkamp işine verdiği büyük önem ve disipliniyle ilerleyen yaşı nedeniyle kendisini eleştirenlere temposuyla yanıt vermeye devam ediyor. 73 yaşındaki Alman teknik direktör dün sabah önce Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın sahibi olduğu Polat Renaissance Oteli'nin yenilenen spor merkezinin açılışına katıldı.

Kalli daha sonra da kendisi için kiralanan özel jetle UEFA Kupası ön eleme turunda perşembe günü deplasmanda karşılaşacakları Slaven Koprivnica'nın, HNK Sibenik'i rakip sahada 2-0 yendiği lig maçını izlemek için Hırvatistan'a uçtu. Koprivnica'yı küçümsemeyen ve Eric Gerets'le iki yıl önce yaşanan Tromsö faciasının tekrarlanmasına izin vermek istemeyen Feldkamp, yönetimin de takdirini kazandı.

Akcan'a izletmişti
Geçtiğimiz hafta yardımcısı Ahmet Akcan'ı Hırvatistan'a göndererek izlettirdiği rakipleri hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak isteyen Alman teknik adam, karşılaşmayı tribünden takip ederek Kopricnica'yı mercek altına aldı.

Hırvat ekibini tüm yönleriyle analiz eden Karl Heinz Feldkamp maçın ardından Zagrep'te kendisini bekleyen uçakla gece geç saatlerde İstanbul'a döndü. Sarı - kırmızılı ekibin dün akşam Florya'da yaptığı antrenmana katılamayan Kalli, yardımcısını telefonla arayarak takımın son durumuyla ilgili bilgileri almayı da ihmal etmedi.