BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,10
ALTIN 2.499,91
HABER /  SPOR

Feldkamp İsmaili savundu

Feldkamp ise son anda buldukları golün çok şanslı olduğunu dile getirdi.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp ise son anda buldukları golün çok şanslı olduğunu dile getirdi.

Feldkamp, şöyle konuştu:

''İkinci yarının hemen başında aldığımız o darbeyi gerek oyun olarak, gerek mücadele olarak hazmedebildik. Takımım bilhassa kondisyon olarak bugün çok iyi bir performans ortaya koydu. Kendilerini övüyorum. İsmail genç bir oyuncu bugün zor bir görev üstlenmişti. İyi bir oyundan sonra da yaptığı o hatayı tabii ki burada bazı özürlerle kapatmak mümkün değil. Ancak bunu gençliğine vermek lazım. Belki de son ana kadar içimizde en çok üzülen İsmail'di. Attığımız o golden sonra en çok sevinen yine İsmail oldu.''

Takım olarak iyi bir performans ortaya koyarak maçı kazandıklarını anlatan Feldkamp, ''Hepsi iyi performans ortaya koydular. Yardımcılarımla konuştum. Hasan'ın bu görevi yapabileceğini söylemişlerdi, Hasan da bu görevi başarıyla yaptı'' dedi.

Hasan'ın galibiyet sevinci

Hasan Şaş ise Bordeux maçının ardından alışık olmadığı bir mevkide oynadığını, görevini yerine getirdiğini söyledi. Bordeux karşısında alınan mağlubiyetin ardından toparlamakta zorlandıklarını vurgulayan Şaş, ''Gerçekten güçtü. Fiziki ve beyin yorgunluk vardı. 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Önemli olan 3 puandı'' dedi.