BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,00
ALTIN 2.518,00
HABER /  SPOR

Kurtarın penaltı isyanı

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, penaltı kararına tepki gösterdi

Abone ol

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Galatasaray karşısında en az 1 puan almaları gerektiğini söyledi. Kurtar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu, karşılaşma boyunca da çok iyi mücadele ettiğini belirtti.

Karşılaşmanın 2. yarısında kaydettikleri golün ardından hata yaptıklarını dile getiren Kurtar, ''Savunmamız pek çıkmıyordu. Bu da alışkanlık oldu. Gol gelsin diye bekledik. Sonuçta iyi mücadele çıktı. En az 1 puan almamız gerekiyordu'' dedi.

Maçın son dakikalarda çalınan penaltıya itirazı olduğunu söyleyen Kurtar, ''Herhalde hakem ilk verdiği penaltıdan pişmanlık duydu. İkinci penaltıda Ümit karan ayakları yerde kambura yattı. Bizim oyuncumuz da çıktı. Yani dışarıdan söylenenlere göre penaltıyla alakası yok'' şeklinde konuştu.

Gazetecilerin, sarı-kırmızılı takımın, hafta içi oynadığı Bordeaux maçı nedeniyle yorgun olduğunu hatırlatması üzerine Kurtar, şu yanıtı verdi:

''Galatasaray yorgun falan değildi. Bunu kim söylüyorsa yanlış şeyler söylüyor. Futbolcu 3-4 günde bir maç yapmakla yorulmaz. Galatasaray takımından bizim takıma hangi futbolcuyu alabilirsiniz? Parayla almaya gücünüz yeter mi? Kadrosu eksik olduğu için değil, Feldkamp onları kötü olduğu için oynatmadı.''

Yeşil-siyahlı futbolcu Serhat Gürpınar da takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''1 puan hakkımızdı ama olmadı. sonuçta galibiyet önemliydi. Galatasaray büyük takım. Sonuçta alacağımız her puan ekstradır. Önümüzdeki maça bakacağız'' diye konuştu.