BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.383,37
HABER /  SPOR

Feldkamp, Geretse fark attı

Feldkamp, Galatasaray'a ilaç gibi geldi. Gerets'e de böyle fark attı...

Abone ol

Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp yönetimindeki Galatasaray, ilk 5 hafta sonu sonuçlarıyla itibariyle Erik Gerets'in geçen sezonki takımını her açıdan geçti.
    
Gerets yönetimindeki Galatasaray, 2006-2007 sezonuna kötü bir başlangıç yapmış, 5. hafta sonunda sadece 1 galibiyet elde edebilirken, diğer 4 maçında da sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Galatasaray, bu dönemde 12 puanlı lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde 7 puanla 9. sırada yer aldı.
    
Sarı-kırmızılı ekipte görev geldikten sonra 73 yaşında olması nedeniyle eleştiriler alan Karl Heinz Feldkamp'ın Galatasaray'ı ise sezona resmen fırtına gibi başladı. İlk 3 maçını kazandıktan sonra sadece Vestel Manisaspor ile deplasmanda berabere kalan ''Cim bom'', dün oynanan karşılaşmada da Konyaspor'a gol yağdırarak (6-0) büyük övgü aldı.
    
Geçen sezonun tam tersi bir görüntü çizen Galatasaray, 4 galibiyet ve 1 beraberlik alıp, 12 puan toplarken, 5. haftada liderlik koltuğunu, 8. durumda bulunan Fenerbahçe'nin 5 puan önünde korudu.
    
GOL SAYISINDA ARTIŞ
     
Geçen sezon ilk haftalarda aldığı beraberliklerle dikkati çeken ''Cim bom'', 5. hafta sonunda 10 gol atmış ve 4 gol yemişti.
    
Feldkamp, yönetimindeki Galatasaray ise gol sayısını aynı dönemde 14'e çıkartırken, kalesinde sadece 2 gol gördü.