BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

F.Bahçenin Servet pişmanlığı

Servet'in Milli Takım ve Sivasspor forması altında oynadığı iyi futbol G.Saray'ın ardından F.Bahçe'nin de iştahını kabarttı

Abone ol

Galatasaray'ın, Servet'le ilgilenmesi, milli savunmacıyı bedelsiz gönderen Fenerbahçe'yi harekete geçirdi. Sarı - lacivertliler, Sivas'la sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan futbolcuyu, Başkan Mecnun Odyakmaz'dan geri istedi

Servet Çetin, A Milli Takım ve Sivasspor forması altında ortaya koyduğu futbolla Galatasaray'dan sonra eski kulübü Fenerbahçe'nin de iştahını kabarttı. Galatasaraylı yöneticilerin gelecek sezon sarı - kırmızılı formayı giydirmek istedikleri Servet'le gizlice temasa geçmeleri Fenerbahçe'yi huzursuz etti.

Fenerbahçeli yöneticiler, sarı - lacivertli takımda yedek kalması yüzünden, sezon başladıktan kısa süre sonra ayrılmak istediği için Sivasspor'a bedelsiz verilen Servet konusunda Başkan Mecnun Odyakmaz ile temasa geçerek yıldız oyuncuyu geri alabileceklerini bildirdi.

Yönetimin, Sivas'la sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde bitecek olan başarılı futbolcunun Fenerbahçe'ye kırgın olduğunu da gözönünde bulundurarak, yakın arkadaşlarından Servet'i bu konuda yumuşatmalarını istedi.

Özellikle ezeli rakibi Galatasaray'ın güçlenmesini istemeyen sarı - lacivertli yöneticilerin, arkadaşları vasıtasıyla Servet'e acele etmemesi ve mutlaka sezon sonunu beklemesi mesajını gönderdikleri vurgulandı.

Taraflar arasındaki devam eden görüşmelerin sezon sonundan önce biteceği kaydedildi.

Kaynak: Milliyet-Yusuf Kobal