BIST 10.061
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.431,92
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçe yöneticisinden Van'a yardım eli

Eski Fenerbahçe yöneticisi ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran Van'daki depremzedelere yardım elini uzattı

Abone ol

Eski Fenerbahçe yöneticisi ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Türk Kızılayı tarafından Van'ın Erciş ilçesinde kurulan çadır kente, 2 tır dolusu çadır, battaniye, soba ve kıyafet getirdi.

Van'da yaşanan 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından Türk Kızılayı tarafından ilçe merkezinde kurulan Yenişehir çadır kentini ziyaret eden Eski Fenerbahçe yöneticisi ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ı çadır kente gelişinde Güneydoğu Anadolu Bölge Afet Yönetim Merkezi Müdürü Fatih Ayhan Ballı karşıladı ve bölgede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kendisinin de Türk Kızılayı eski yönetim kurulu üyesi olduğunu anımsatan Saran, ''Kızılay'ın yaptığı çalışmalarla gurur duyuyoruz. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırım'' dedi.

Çadır kentte yaşayan çocuklar tarafından ''En büyük Fenerbahçe'' sloganları ile karşılanan Saran, depremzede çocuklarla bir süre sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sadettin Saran, gazetecilere, deprem bölgesinde gördüklerinden çok etkilendiğini anlatarak, ''Depremzedelerin yanında olmak istedim. Özellikle depremzede çocukların sıcak kanlı davranışları beni çok etkiledi'' diye konuştu.

Türk Kızılayı'nın bölgede görev yapan ekipleri ile de konuşan Saran, daha sonra çadır kentten ayrıldı. Saran'ın depremzedelere, 2 tır dolusu çadır, battaniye, soba ve kıyafet getirdiği öğrenildi.