BIST 10.518
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,80
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçe Kocaman için kararını verdi

Fenerbahçe Spor Kulübü, Aykut Kocaman'ın görev süresine ilişkin beklenen kararını verdi

Abone ol

Fenerbahçe Spor Kulübü, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, son günlerde sözleşmesi sona erecek sporcularla ilgili haberler hatırlatırılarak, spekülasyonların önüne geçmek için açıklama yapılma gereği duyulduğu belirtildi.

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklamanın detayları

Fenerbahçe Spor Kulübü; tek hedefi 'başarı' olan, taraftarlarıyla bir bütün halindeki takımları, sporcuları ve Fenerbahçe'ye hizmet eden profesyonelleri ile bu sezon da hedeflerine emin adımlarla yürümektedir.

Fenerbahçe'nin dününde, bugününde önemli başarılara imza atmış, Fenerbahçelilerin gurur kaynağı olmuş, Fenerbahçe tarihinde özel bir yere sahip olan Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman'ın sözleşmesi 3 yıl süreyle uzatılacaktır.

İMZA TÖRENİ SARAÇOĞLU'NDA

Camiamız ve Yönetim Kurulumuz'un güven duyduğu, attığı her adımda Fenerbahçe ruhunu yansıtan Sayın Aykut Kocaman'ın imza töreni, gelecek hafta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılacaktır.

Şampiyonluk unvanımızı koruma hedefini bir an olsun aklımızdan ve kalbimizden çıkarmaksızın yer aldığımız bu yarışta, mukavelesi sezon sonunda bitecek oyuncularımıza dair görüşmeler ise sezon tamamlandıktan sonra yapılacaktır.

Bu bağlamda, bu statüdeki oyuncularımıza dair ortaya konan iddiaların yersiz olduğunu, oyuncularımızın önceliğinin de 'şampiyonluk' olduğunu, takım-teknik heyet-taraftar olarak birbirimize olan bağın 'sözleşmelerden, imzalardan ibaret olmadığını' önemle belirtiriz.

Ayrıca, Sayın Aykut Kocaman ve Sayın Ali Yıldırım, Yönetim Kurulumuzun onayı ve takdiriyle, Fenerbahçe'nin gelecek sezon hazırlıkları kapsamında ve transfer kriterleri doğrultusunda, kadromuzun daha da güçlendirilmesi adına çalışmalara başlayacaktır.