BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Fatih’teki kazada ölü sayısı 2 oldu

Fatih’te, kontrolden çıkan bir otomobilin neden olduğu kazada ölenlerin sayısı 2 oldu. Kazada bir anne ve oğlu hayatını kaybetti.<br/>Karagü...

Abone ol

Fatih’te, kontrolden çıkan bir otomobilin neden olduğu kazada ölenlerin sayısı 2 oldu. Kazada bir anne ve oğlu hayatını kaybetti.
Karagümrük Sarayağası Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, yaşlı bir sürücünün kullandığı 14 DF 047 plakalı otomobil kontrolden çıkarak önce bir minibüse çarpmış, ardından kaldırımda yürüyen vatandaşların arasına dalıp, doğalgaz kutusuna çarpmıştı. Kazada 19 yaşındaki Adem Coşkun olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen gencin annesi Emine Coşkun (36), kazaya neden olan aracın sürücüsü T.M.D, yanında bulunan eşi F.D, yoldan geçen Harun Kırtay, (31), Emirhan Kırtay (4), Şeref Kırtay (54) ve Muhammed Coşkun ise yaralandı. Olayın ardından hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Emine Coşkun’un da hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazada can veren 19 yaşındaki Adem Coşkun’un cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Öte yandan, kazada yaralanan Harun Kırtay, Emirhan Kırtay ve Şeref Kırtay’ın yakını olduğu öğrenilen bir kadın ise hemen olay yerine koştu. Gözyaşı döken kadın, telefonuna ulaşamadığı yakınlarından haber almaya çalıştı. Yakınlarının hastanede olduğunu öğrenen kadın, bir vatandaşın yardımıyla hastaneye gitti.
(İHA)