BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Terim'in Akhisar planı belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanından 3 puanla dönerek şampiyonluk yarışında son iki haftaya önemli bir avantajla giren Galatasaray'da moraller yerinde.

Abone ol

Sezonu iki kupayla noktalamak isteyen sarı kırmızılı ekip, çarşamba günü Akhisarspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline konsantre olmuş durumda.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların oldukça neşeli olduğu gözlemlenirken, teknik direktör Fatih Terim'in Akhisarspor karşısında önde baskı kurularak erken skor bulunmasını istediği öğrenildi.

Çaykur Rizespor mücadelesinde geriye düşmesine rağmen sahadan galibiyet ile ayrılan oyuncularını tebrik eden deneyimli çalıştırıcı bu süreçte hata istemezken, 5 gün içinde oynanacak 2 final maçında da kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Cezası sebebiyle hafta sonu oynayamayan Belhanda'nın kupa maçında ilk 11'de olmasına kesin gözüyle bakılırken, sol bekte ise Yuto Nagatomo'nun dinlendirilmesi ve yerine Martin Linnes'in forma giymesi bekleniyor.