BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20
HABER /  GÜNCEL

Fatih Tekke yeni takımına imzayı attı

Beşiktaş'ta Schuster'in gazabına uğrayan yıldız futbolcu Fatih Tekke, yeni takımıyla anlaştı.

Abone ol

Kulübün, Saray Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine yöneticilerden Fatih Atalay ve Vural Baylan katıldı.

Törende bir konuşma yapan Atalay, Fatih Tekke'yi takıma kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, ''Ankaragücü asırlık bir çınar, Fatih Tekke ise Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış bir kral. Fatih ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Milli futbolcu Fatih Tekke de Ankaragücü Kulübü'nün Türk futbol tarihinde ne kadar önemli bir kulüp olduğunu ifade ederek, ''Böyle bir kulüpte bulunmaktan çok mutluyum. Beklentilerin farkındayım. İnşallah beklentilere cevap veririm. Hem kendimin, hem de kulübün hedefleri doğrultusunda iyi şeyler yapacağımı ve katkı sağlayacağımı düşünüyorum'' diye konuştu.

Tekke, bir gazetecinin, ligde ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor ile yapılacak maç için duygularını sorması üzerine, ''Benim için artık, rakip Trabzonspor olmuş, Beşiktaş olmuş fark etmiyor. Şuandan itibaren Ankaragücü forması giyiyorum ve Ankaragücü'nün başarısı için çaba harcayacağım. Bu sezon hedefimiz Türkiye Kupası, seneye Bursaspor'un yaptığını Ankaragücü neden yapmasın. Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' yanıtını verdi.

Bir başka gazetecinin Beşiktaş'ta yaşadığı olumsuzluklar ile ilgili sorusunu ise Fatih Tekke, şöyle yanıtladı:

''Şu aşamadan sonra geçmişi konuşmak pek doğru değil. Ancak geçmişle ilgili de konuşacak çok şey var. Son 5 ayda yaşadıklarım kariyerim adına hoş değildi. Bundan sonra benim inisiyatifimde olmayan şeylerle değil, iyi şeylerle yazılıp, çizilmek istiyorum.''

Konuşmaların ardından Fatih Tekke, Ankaragücü'nde giyeceği 33 numaralı formasını giydi ve kendisini 1.5 yıllığına Ankaragücü'ne bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.