BIST 9.883
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.455,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerli Selçuk bunları dedi mi?

Samsunsporlu Hakan Bayraktar, eski takımı F.Bahçe karşısında oynadığı maç için dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Abone ol

2001 senesinde Gaziantepspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan, ama hayal kırıklığı yaratarak ayrılan Hakan Bayraktar, Samsunspor forması ile eski takımına karşı oynadığı hazırlık maçının ardından sarı lacivertlileri kızdıracak açıklamalar yaptı.

Hürriyet'e verdiği demeçte Fenerbahçelilerin maça çok asıldığını, hatta Emre'den tırnak darbeleri yediğini söyleyen Bayraktar, Selçuk'u yavaş oynamaları konusunda uyarınca "Aman Hakan Ağabey, sıkmamız gerek. Sıkıntılıyız. Durumumuz hiç de iyi değil. Kusura bakma" cevabını aldığını söyledi.

Tecrübeli futbolcu şimdi Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da forma giyiyor. Geçen pazar akşamı da eski takımı Fenerbahçe'ye karşı mücadele etti. Sevdiği renkler rakip olunca sahada olup bitene de bir başka baktı. Fenerbahçe'nin seyircisi tarafından yuhalanması onun da içini acıttı ve sarı lacivertliler için "Sıradan bir takım olmuşlar" dedi. Ve eski futbolcusu Fenerbahçe'nin şimdiki hali için şunları söyledi...

MAÇA ÇOK ASILDILAR

Karşılaşmaya hazırlık maçı dışında farklı bir gözle bakmadım. Ancak sahada yaşananlara bakınca final niteliği gibi bir mücadele oldu. Fenerbahçeli futbolcular maça şampiyonluk sınavı gibi asılıyordu. Bir ara Emre'nin tırnak darbeleri yüzünden sırtımda ciddi acılar hissettim.

SIKMAMIZ LAZIM

İkinci yarıda da sertlik devam edince Selçuk'a döndüm, "Bu kadar sert oynamanın ne anlamı var? Yavaş olun biraz, sakatlanacak çocuklar" dedim. Selçuk'un cevabı ise hayli ilginçti ve "Aman Hakan Ağabey, sıkmamız gerek. Sıkıntılıyız. Durumumuz hiç de iyi değil. Kusura bakma" dedi.

EMRE'NİN KÜLHANBEYİ TAVIRLARI

Sahada büyük gerginlik vardı. Fenerbahçe kazanmak, fark atıp "oh" çekmek istiyordu. Emre yılların tecrübesi ama bu kadar sert oynayarak bir şey kazanamayacağını hala öğrenememiş. Sahada külhanbeyi gibiydi. Tekme savuruyor, tırmalıyor, çekiyor, sürekli konuşuyor, bağırıp çağırıyor. Beni çok şaşırttı. Sertliği bir yana beni kedi gibi tırmaladı ve dönüp özür bile dilemedi. Hiç yakışmadı kendisine. Sahadaki tavırlarıyla takımı negatif yönde etkiliyor. Arkadaşlarına da sürekli bağırıp, çağırıyor. Bir ara Semih'e, "Nedir bunun hali?" dedim ama duymadı.

BOL BOL TEKME ATTILAR

Bırakın tırnaklarını sırtıma geçirmesini tekmeleri benim ve arkadaşlarımın kaval kemiklerine geliyordu. O kadar sert oynadılar ki soyunma odasında tüm arkadaşlarımız bundan yakındı. Bir ara baktım herkes yara bere içinde kalmıştı.

ELENMENİN YÜKÜ ÇOK AĞIR

Bir an düşündüm ve hak verdim. Gerçekten de takım olarak zor günler yaşıyorlardı. Yeni Malatya yenilgisi sonrası kupadan erken elenmenin yükü ağır gelmişti. Ama maçın gidişatına baktığımda da "Sıkmaları buysa vay Fenerbahçe'nin haline" demeden de edemedim.

ALEX ÇIKTI FENER BİTTİ

Maçın değerlendirmesini yaparken özellikle bizim stoperler, Alex'in oyunda kaldığı süre içerisinde kendileri için büyük tehlike olduğunu ve sıkıntı yaşadıklarını söylediler. Müthiş bir oyuncu. O çıkınca Fenerbahçe sıradan takım oldu. Biraz sıksak gol bile atabilirdik.

ÖZER ÇOK BÜYÜTÜLDÜ

Selçuk orta halli bir oyuncu, Emre agresif ve takıma çok katkısı olan bir isim değil. Özer'e ise herkes şaşırdı. Acemi gençler gibi. Ne yapmaya çalıştığını kimse anlamadı. Özer'i birileri çok büyütmüş gözünde. Medya da çok fazla abartmış. Yetenekli bir oyuncu asla değil.

İŞLERİ HİÇ KOLAY DEĞİL

Fenerbahçe bize karşı oynadığı gibi devam ederse ikinci yarıda işleri bir hayli zor. Her maça ayrı gözle bakıp hepsine de final havasında çıkmak zorundalar. Ayrıca her maçı da kazanmak zorunda olduklarını bilmeliler. Bu kadar baskı içinde oynamak da çok zor.

TABLO HİÇ DEĞİŞMEMİŞ

Oyunculara hak vermemek elde değil. F.Bahçe'de her zaman gerginlik oluyor. Bu durumun değişmemiş olduğunu görmek beni daha da üzdü. Bu kadar çok para harcanan bir takımın değil Türkiye, Avrupa'da da başarılı olması lazım. Umarım kısa zamanda düzelirler.