BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fatih Tekke Fenerbahçeye gitti

Zenit'in Trabzonspor'a Fatih için yaptığı 10 milyon euroluk teklifin arkasından F.Bahçe çıktı.

Abone ol Rus kulübü Zenit'in Trabzonspor'a Fatih için yaptığı 10 milyon euroluk teklifin arkasından F.Bahçe çıktı. Kanarya'nın yıldız oyuncuyu almak için hülle yolunu seçtiği bildirildi.

Fenerbahçe, 100. yılın kadrosuna katmak istediği Trabzonspor'un tecrübeli golcüsü Fatih Tekke'yi alamayınca taktik değiştirdi. Bu oyuncu için geçtiğimiz günlerde devreye giren Rusya'nın Zenit kulübü, bonservis için 10 milyon euroluk baş döndürücü bir teklif yapmıştı. Trabzonspor yönetimi de teklifin yurt dışından geldiğini ve rakamın da çok cazip olduğunu dikkate alarak Fatih Tekke'yi Ruslar'a satmaya sıcak baktı. Ancak futbola ayırdığı bütçe bile 10 milyon euroyu geçmeyen Zenit'in böyle bir teklif yapması üzerine SABAH, olayın perde arkasına indi.

ÖZEL
MADDE KABUL EDİLMEDİ

Rus kulübünün teklifinin arkasından F.Bahçe çıktı. İddialara göre, sarı-lacivertli yönetim, Zenit'le temasa geçti ve Fatih'i hülle yoluyla kadrosuna katmak için Ruslar'ı ikna etti. Ardından da 10 milyon euroluk teklif geldi. Bordo-mavili kulüp, Rus kulübüyle yaptığı pazarlıklar sırasında Fatih Tekke'nin Türkiye'ye transfer edilmesi konusunda şerh koymaya çalıştı. Ama Ruslar bunu reddetti. Kısacası Trabzon, 10 milyon euroluk teklife dayanamayıp, Fatih'i satmayı kabul ederse Fatih yeni sezonda Zenit değil F.Bahçe forması giyecek. Ama böyle bir durumda Trabzon yönetimi yine büyük tepkiler alacak.

Kaynak: