BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13
HABER /  GÜNCEL

Fatih Altaylıdan babaya gözyaşı

Habertürk gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı"nın babası Talat Altaylı, toprağa verildi.

Abone ol

Fatih Altaylı hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. 82 yaşında yaşama veda eden babasını toprağa verdi. Altaylı gözyaşlarını tutumadı.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Talat Altaylı için (82), Teşvikiye Camisi’nde düzenlenen törende eşi Seven Altaylı ile oğulları Fatih ve Burak Altaylı taziyeleri kabul etti.

Törene, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, DSP Genel Başkanı Masum Türker, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, Başbakanlık Uluslararası Spor Organizasyonları Danışmanı Mehmet Atalay, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Saran ile Hülya Avşar, Mahsun Kırmızıgül, iş adamı Halis Toprak, gazeteciler Hıncal Uluç ve Umur Talu’nun da aralarında bulunduğu siyaset, medya, sanat, spor ve iş dünyasından isimler katıldı.

Fatih Altaylı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşadığı bu duygunun tarif edilemez olduğunu olduğunu belirterek, "Babamı kaybettim, bu, çok acı bir duyguymuş" dedi.

Talat Altaylı’nın cenazesi, burada öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.



TÖRENDEN NOTLAR
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]



Talat Altaylı'nın 50 yıldır hayatı paylaştığı eşi Seven Altaylı, küçük torunlarına sarılarak güçlü durmaya çalışıyordu. Fatih Altaylı ve eşi Hande Altaylı ile kızları Zeynep, Fatih Altaylı'nın erkek kardeşi Burak Altaylı ve eşi Ebru Altaylı, Talay Altaylı'nın kardeşi Turgut Altaylı ve eşi Neyire Altaylı, bu acı günde onları yalnız bırakmayanlara tek tek teşekkür etti. Zaman zaman göz yaşlarına hakim olamayan Fatih Altaylı ise acısını ifade etmekte zorlandı. Dudaklarından "Babamı kaybettim. Çok acı bir şey... Ne diyebilirim ki!" sözleri döküldü yalnızca...

TÖRENDEN NOTLAR
HABERİN DEVAMINDA...

[PAGE]



Cenaze namazında konuşan cami imamı "İnsanlara takdim edilen hayat ne kadar uzun olursa olsun bu sınırlıdır. Kuran-ı Kerim'de bu hayatın geçici olduğu ifade edilmektir" diyerek son yolculuğunda merhum Talat Altaylı için şahedet ve helallik istedi. Cemaatin üç kere "Helal olsun" sözlerinin ardından Talat Altaylı'nın tabutu çocukları tarafından omuzlara alındı. Fatih Altaylı, cenaze aracına bineceği sırada dedesi için gözyaşı döken kızı Zeynep ve yeğeni Eren'i teselli ederken, o da göz yaşlarına boğuldu. Son yolculuğuna uğurlanmak üzere yola çıkan konvoy Zincirlikuyu mezarlığına ulaştığında Talat Altaylı'nın cenazesi dualar eşliğinde toprağa verildi.



CENAZE TÖRENİNDEN
KARELER...

[PAGE] [PAGE]