BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Falcao'dan Galatasaray'a kötü haber! Monaco bırakmıyor

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

L'Equipe'te yer alan iddiaya göre Monaco, Galatasaray'ın gündemindeki Radamel Falcao ile sözleşme uzatma konusunda görüşmelere başladı.

Abone ol

Galatasaray'ın uzun süredir yollarını gözlediği Radamel Falcao'da sıcak bir gelişme yaşandı! Fransız basını, sarı-kırmızılı takımın kadrosuna katmak için bir süredir çalıştığı Radamel Falcao için Monaco'nun sözleşme uzatma teklifi götürdüğünü yazdı.

Galatasaray 33 yaşındaki yıldızın transferi için imkanları seferber etmiş ve oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağlamıştı. Son olarak Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve ünlü menajer Ahmet Bulut transferi bitirmek üzere Fransa'ya gitmişti. 

Yeşil ışık yakmıştı
Radamel Falcao daha önce yaptığı açıklamalarda "Galatasaray taraftarının bana gösterdiği sevgi çok önemli. Ben duygusal bir oyuncuyum. Şu anda bir imza yok ancak Monaco ile iletişimdeyim. Görüşmelerden uzak kalmaya çalışıyorum ve takımla idmanlara devam ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

''Galatasaray'da oynamak heyecan verici olur''
Kolombiyalı yıldız ayrıca "Kariyerimin bu aşamasında Galatasaray'da oynamak heyecan verici olur. Türkiye'de futbol ilginç bir şekilde yaşanıyor. Durumu analiz ediyorum. Umarım mümkün olan en kısa sürede transfer çözülür. Futbol, Türkiye ve Arjantin gibi ülkelerde özel bir şekilde yaşanıyor. Bu da bizi bu spora tutkulu olanlar için motive ediyor" şeklinde konuşmuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fenerbahçe'den Trabzonspor'a Daniel Sturridge çalımı! Dudak uçuklatan teklife sıcak bakıyor
Foto Galeri Fenerbahçe'den Trabzonspor'a Daniel Sturridge çalımı! Dudak uçuklatan teklife sıcak bakıyor Galeriye Gözat