BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.505,49
HABER /  MAGAZİN

Ezel'in vekil aşkı Atina'yı salladı

Atina'da siyasi kulisler, Yunan parlamentosunun 'en güzeli' Elena Rapti ile Kenan İmirzalıoğlu arasında aşk yaşandığı söylentileri ile sarsıldı

Abone ol

Selanik milletvekili Elena Rapti, Kenan İmirzalıoğlu ile aşk haberlerine 'Son dönem aleyhime çıkan dedikodular arasında en güzeli' diyor.

Atina'da siyasi kulisler, Yunan parlamentosunun "en güzeli" Elena Rapti ile Kenan İmirzalıoğlu arasında aşk yaşandığı söylentileri ile sarsıldı.

Günler süren dedikodulardan sonra bir TV programına çıkan, komşuda erkeklerin gözdesi Elena Rapti, "Tamamen yalan ancak, son dönem aleyhimde çıkan dedikodular arasında en güzeli" dedi.

imirzalioglu-atina-yi-salladi-2149659.jpeg

Selanik milletvekili Elena Rapti bir İstanbul hayranı, çok sık şekilde hafta sonlarını İstanbul'da geçiriyor. Elena-Kenan ilişkisi dedikodularına bu sık seyahatlerin "zemin hazırladığı" iddia ediliyor.

Rapti açıklamalarında "Parlamento kulisinde bir başka milletvekili ile bir gazeteci arasında şaka olarak söylendi, ben bir şey demedim, söylenti çığ gibi büyüdü" dedi.

Elena yıllardır nişanlı olduğu avukat Yanis Marakakis ile ayrıldıktan sonra "son birkaç ay" yalnız olduğunu belirtti. Demokratia gazetesi haberi "Güzel Elena, yakışıklı Ezel ve Boğaziçi" manşetiyle duyurdu.
 

DİZİLER BİTTİ ELİNDEKİ HER ŞEYİ GİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İstanbul Nişantaşı'nda oturduğu dairenin kirasını sekiz aydır ödeyemeyen İdiz'in eşyalarına haciz kondu. Uzun süredir maddi sıkıntı yaşayan sanatçı evi boşaltırken, hacizden kurtulmak için Hadımköy'deki Alkent 2000 sitesinde bulunan 1+1 dairesini 180 bin TL'ye satışa çıkardı.

"Şu an evimi taşıyorum. Sağlık olsun demekten başka ne diyebilirim?" diyen İdiz, 13 yıldır neredeyse 4 milyon TL borç ödediğini söyledi. İdiz, "Yalımı, Bodrum'daki villamı, Nişantaşı'ndaki bahçeli evimi sattım. Arnavutköy'deki yalım da vergi borcum yüzünden satıldı. Biz sanatçılar düzenli maaş alamadığımız için zorluklar çekiyoruz. Bizler dizi sezonu başladığı zamanlar para kazanıyoruz, dizi bitiminde de hep cepten yediğimiz için böyle zorluklar yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

TUBA ÜNSAL HIZLI ÇIKTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Tuba Ünsal, yeni sevgilisi Mirgün Cabas'la Cem Yılmaz'ın gösterisini izledi. Çift, gazetecilerden kaçmak için TİM'in otoparkından çıkış yaptı

İLK KEZ DIŞARI ÇIKTILAR

Neşeli aşıklar! Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, gazeteci Mirgün Cabas'la önceki gece ilk kez birlikte dışarı çıktı. Sevgililer, Cem Yılmaz'ın Maslak TİM'deki gösterisini izledi. Salonun en ön sıralarına oturan ikili, gece boyunca birbirlerinin elini bırakmadı. Keyifle gösteriyi izleyen aşıklar, ünlü komedyenin esprileriyle gülüp eğlendi.

DIŞARIDA GAZETECİ VAR

Ünsal-Cabas çifti, gösterinin ardından kapıya yöneldi. Dışarıda gazetecilerin kendilerini beklediğini öğrenen sevgililer, TİM'in güvenlik görevlilerinden yardım istedi. İkili, bir görevlinin refakatinde merkezin otoparka açılan kapısından çıkıp taksiyle kaçtı.

İKİ ÜNLÜ SAÇ SAÇA BAŞ BAŞA GİRDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

674043678995.jpgBir dönem küs olan Hande Yener ve Demet Akalın, birlikte rol aldıkları Morhipo adlı alışveriş sitesinin reklam filminde kıyasıya mücadele ediyor.

Aynı ayakkabıyı beğenen ikili, ürünün sahibi olmak için kavgaya tutuşuyor. Hande, bir sahnede Demet'in kafasını yere vuruyor.