BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,97
ALTIN 2.454,72
HABER /  SPOR

Ezeli rekabette Santos atışması

Galatasaray transfer bombalarını ardı ardına patlattı. Taraftar hemen harekete geçti. Fenerbahçeliler çok kızacak!

Abone ol

Lucas Neil, Jo ve son olarak Giovanni Dos Santos... Herhalde şuan hiç kimse Galatasaray taraftarı kadar mutlu değildir. Ara transferde ezeli rakipleri hiçbir transfer yapamazken, sarı kırmızı takım bu kısa lig arasında bombaları ardı ardına patlatıverdi.

Galatasaraylı taraftarlar bu son transferleri için ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye de gönderme yapmadan duramadılar.

FENERİNKİ ÇAKMA, BİZİMKİSİ ORJİNAL

Galatasaraylı taraftarlar forum sitelerinde takımlarına böyle genç ve yetenekli bir futbolcuyu kazandırdığı için başkan yardımcıları Haldun Üstünel'e övgüler düzerken, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye gönderme yapmayı da ihmal etmediler. Sarı Lacivertli kulüpte bulunan Brezilyalı Andre Dos Santos'u dillerine dolayıp, " Sizin gibi çakma Dos Santos'u almadık. Biz orjinalini aldık" diye konuşuyorlar.

Hatta transferleri Dos Santos'un üzerine orjinal, Fenerbahçeli Dos Santos'un üstüne de 'yan sanayi' yazılı bir fotoğrafta internette aralarında dolaştırıp duruyorlar.

FORUM SİTELERİNDE REKABET KIZIŞTI

İşte Galatasaray forum sitelerinde bu transfer hakkında bazı görüşler:

- Dos Santos bize oldukça faydalı olacak bir isim.Yaşı henüz 20.Sol kanatta fırtına gibi esecek. Bu sene şampiyon olursak inşallah,seneye jo,elano,keita,baros,arda 5 lisi ile en az yarı final oynarız.Bence seneye Leo Franco'yu da gönderip defansif orta saha bir oyuncu almalıyız.

- Giovanni Dos Santos ORJİNAL, Andre Dos Santos Yan Sanayi hayirli olsun!!

- arkadaslar rijkaard gio yu cok iyi taniyor onu iyi oynatmasini bilir ve takimimiza cok yararli olacaktir bundan eminim ohhhh beeee nihayet geldi en sevdigim oyuncu baska bir sey istemiyorum hemen formasini alacam bu adam kötü oynasa bile kontrati uzatilmali tesekkürler HALDUN BABA

- santos camiamıza hayırlı uğurlu olsun ben çok sevindim inşallah yönetim kewekl bırakıp franco yu gönderirse sevin cim dahada artıcak KEWEL CİMBOMUN VAZGEÇİLMEZİ BENCE BU YETENEĞE SAHİP ÇIKALIM LÜTFE

- bu cocuk harikalar yaratir galatasarayda opsuyonu nu sezon sonu alsak super olur cok harika oyuncu suratli inanilmaz estetik harektleri yapiyr galatasarayimiza hayirli ugurlu olsun Haldun Abı Oleyyyyy Haldun Abı Oleyyyyy;Haldun Abı Oleyyyyyyyy....!

- Var mı sen gıbısı abıııı!Süpersin mükemmel ötesisin...!

- ... orjinal Santos bizde çakma degil..

- çok başarılı uyum saglarsa büyük ihtimalle bonservisi ile alınacaktır. Haldül abimize ve tüm Gs Camiasına tesekkürlerimiz arz ederim Bir Gsli olmak gurur ve onur verici Bizde bize düşeni yapmalıyız arkadaslar kombineler formlar vs maçlara gitmeye özen gösterelım soguk hava filan onemlı degil.. gs sevgisi ısıtır içimizi...