BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.454,44
HABER /  SPOR

Santosun attığı gollere bak!

Ona 'Meksikalı Messi' diyor. Sarı kırmızılıları heyecan sardı. Attığı gollere bakılırsa çok takımın başını yakacak.

Abone ol

El Mundo Deportivo yazarı Paco Aguilar, Cim Bom'un son bombası Giovani Dos Santos'u değerlendirdi...

“Çok büyük bir yetenek. Rakip defans oyuncuları onu durdurmakta zorlanacaktır. Her iki kanatta da görev yapabiliyor. Oyun stili ve yetenekleri Messi’ye benziyor”

İşte Aguilar’ın Giovani Dos Santos analizi:

‘Ülkesinin en iyisi’
“Galatasaray çok kaliteli bir futbolcu transfer etti. Dos Santos, Barcelona altyapısından yetişti ve büyük meziyetlere sahip. Çok süratli, çok teknik. Şu an Meksika’nın en iyi oyuncusu. Zaten Dünya Kupası’nda da Meksika’nın en çok güvendiği isimlerin başında geliyor. Barcelona B takımında forma giyen kardeşi Jonathan Santos da Meksika’nın kadrosunda yer alacak.”

‘Para için gitmişti’
“Dos Santos en çok sağ kanatta oynamayı seviyor. Messi’nin yaptığı işleri yapıyor. Sol kanatta da görev alabiliyor. Kanatta topla buluşup ceza sahasına girmeyi çok seviyor. Eminim çok gol atacaktır. Bunu zaten Barcelona formasıyla birçok maçta gösterdi. İngiltere’ye gitmesinin sebebi ise sadece paraydı. Annesi Liliana parayı çok seviyor. O yüzden takıma yararlı olup olmayacağına bakılmadan annesinin zoruyla İngiltere’ye transfer oldu.”

‘Onu durduramazlar!’
“Emin olun ki, Dos Santos büyük bir yetenek. Takım arkadaşlarını çok iyi besleyen bir oyun yapısına sahip. Rakip defans oyuncuları onu durdurmakta zorlanacaktır. Babası da eski bir futbolcu. Brezilya Milli Takımı’nda oynamıştı.”

İŞTE ATTIĞI GOLLERDEN BAZILARI