BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Ezel dizisinde garip şeyler oluyor

Show TV'den atv'ye transfer olan Ezel dizisinde, geçen haftadan başlayan bir soru işareti bu hafta da sürdü....

Abone ol

Her hafta meraklı gözlerle takip ettiğimiz Ezel dizisinde Ramiz Dayı'nın geçen haftaki bölümden başlayan sıkıntılı halleri bu hafta da sürdü.İzleyicinin tam olarak ne olduğunu anlayamadığı bazı sahneler ön plana çıktı.

Ramiz Dayı'nın Ezel'i korurken Ali'yi de harcamama telaşı kafalarda soru işareti oluşturdu.Cinayetle ilgili güvenlik kamerası görüntülerini eline alan Ramiz Dayı, bu görüntülerin ortaya çıkmasıyla Ali'nin yanacağını biliyordu ve tereddüt etti.Bu haftaki bölümün başlarında da elinde kasetle ne yapacağını bilemeyen Ramiz Dayı'yı eski aşkı Selma'nın evinde gördük.

Ramiz Dayı'nın Ezel ve Ali arasında bir seçim yapmasıyla ilgili konuşmalar yaşandı.Ramiz Dayı, bu seçimi bir gün yapması gerektiğini ama o günün bugün olmadığını söyleyerek kaseti alıp çıktı.Selma ise, vitrinde duran bir bebek resmini alıp bakmaya başladı.

Bu sahneler, Ali ve Ramiz Dayı arasında çok derin bir ilişki olduğuyla ilgili düşüncelere sevketti izleyiciyi. O bebek resminin Ali olup olmadığı ve Ramiz Dayı ile Ali'nin ne ilgisinin olduğu, Selma'nın bu olaylardaki bağı soru işaretlerini arttırdı.Bakalım bu sorular önümüzdeki haftalarda nasıl yanıtlar bulacak.

Kaynak: Televizyon Gazetesi