BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Bu hafta vizyonda hangi filmler var?

Bu hafta vizyona dram, romantik komedi, wetern-macera taezında 3 film gösterime giriyor

Abone ol

HERKESİN KEYFİ YERİNDE

Yönetmen: Kirk Jones

Oyuncular: Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale

Frank Goode dört yetişkin çocuğunu görmek için yollara düştüğünde, kaybedeceğini hiç düşünmediği bir şeyi fark eder: ailesini. Frank kısa sürede karısının ona olan sevgisiyle, aile hayatının detaylarından onu koruma ihtiyacı hissettiğini fark eder, endişeleneceğini bildiği şeylerden.

Yolculuğu sırasında düşünecek zamanı, onu daha kapsamlı konuşmalara iten yabancılar olur ve Frank şunu fark eder: çocuklarının onunla daha dürüst olmasını istiyorsa, onunla daha sık konuşmaya başlamalarını istiyorsa ve iyi haberlerin yanı sıra kötü haberleri de paylaşmalarını istiyorsa, kendini değiştirmeye başlamalıdır

ROMANTİK KOMEDİ

Yönetmen: Ketche

Oyuncular: Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Gürgen Öz, Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan, Begüm Kütük, Janset, Burcu Esmersoy

Esra, Didem ve Zeynep, üç yakın arkadaştır. Zeynep’in düğünü sürprizlere neden olacaktır. İstemediği bir işte yıllardır çalışan Esra istifa eder, kötü giden ilişkisini sona erdirir. Reklâm ajansına çalışmaya başlayana Esra, ajansın kreatif direktörü Mert ile yakınlaşırken, Didem’de Mert’in arkadaşı aktör Cem Sezgin’den etkilenir. Üç arkadaşın kararları hayatlarını değiştirecektir.

TANRINI KİTABI

Yönetmen: Albert Hughes, Allen Hughes

Oyuncular: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis

Amerikan yapımı filmi Albert ve Allen Hughes kardeşler yönetmiş.

The Book of Eli'' Distopik bir gelecekte geçen aksiyon / Gerilim türünde bir yapım. Filmde güneş patlaması sonrası kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde Eli (D.Washington) adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatıyor.