BIST 10.308
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.407,15
HABER /  SPOR

Eyvah! Yine Feldkamp yok!

Galatasaray'da 2. grip krizi. Torunu için Almanya'ya gitti. Yatağa düşen Alman hoca İstanbul'a dönüşünü erteledi.

Abone ol

Galatasaray'da, torununu görmek üzere ülkesi Almanya'ya giden teknik direktör Karl Heinz Feldkamp rahatsızlandı.

Almanya'ya gitmesinin ardından salı akşamı yüksek ateş ve grip teşhisiyle Feldkamp'ın kontrol altına alındığı öğrenilirken, bu gelişme sonrası teknik adamın bugün beklenen İstanbul'a dönüşü ertelendi.

Hala ülkesinde kontrol altında tutulan Feldkamp'ın 1-2 gün içinde İstanbul'a geleceği bildirilirken, doktorlarının dinlenmesini istediği ve Turkcell Süper Lig'deki Ankaraspor maçında takımın başında olmasının da zor olduğu öğrenildi.

YÖNETİCİLER İKNAYA ÇALIŞIYOR

Feldkamp'tan gelen bu haber üzerine telaşlanan sarı kırmızılı yöneticiler Alman hoca ile bağlantı kurararak tedavisinin Türkiye'de sürdürmek için Feldkamp'ı ikna etmeye çalışıyorlar. Sezonun ilk yarısının son haftasında Ankara'da oynanan Gençlerbirliği Oftaş maçında yine rahatsızlığı üzerine Ankara yerine Almanya'ya giden Feldkamp, yine Ankara deplasmanında takımının başında olamayacak.

ANKARASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI...

Süper Lig'de 15 Mart Cumartesi günü deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak Sarı-Kırmızılı takımı Ahmet Akcan çalıştırdı. Antrenmanın sonunda yaşanan bir ikili mücadelede belinden sakatlanan Hakan Şükür'ün tedavisine hemen başlandığı bildirildi. Sakatlığı bulunan Mehmet Topal'ın, tedavisinin ardından tüm antrenmana takımla birlikte katıldığı açıklandı.

ARDA ANTRENMANA KATILMADI

Dün akşam yapılan taktik çalışmada aldığı darbe sonucu sağ ayak bileğinde ödem ve ağrısı gelişen Arda'nın tedavisine bu sabah da devam edildiği, genç oyuncunun antrenmana katılamadığı kaydedildi. Sakatlığı nedeniyle son Kayserispor maçında oynayamayan Song'un tedavisine sağlık merkezinde devam edilirken, Kamerunlu oyuncunun tedavisinden sonra antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada takımdan ayrı çalıştığı duyuruldu.

Galatasaray, yarın sabah basın ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanın ardından, öğleden sonra uçakla Ankara'ya gidecek.