BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.465,31
HABER /  SPOR

Eyvah! Kalli derbiye geliyor

Feldkamp derbi için İstanbul'a geliyor. Polat'ın davet ettiği Alman hoca kritik maçla ilgili şunları söyledi:

Abone ol Galatasaray'dan ani şekilde ayrılarak Almanya'ya dönen Sarı-Kırmızılı takımın eski teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, pazar günkü derbi müsabakasını izlemek üzere İstanbul'a geliyor.

G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın özel davetiye gönderdiği Feldkamp, eşiyle birlikte cumartesi günü öğle saatlerinde İstanbul'da olacak.

G.Saray'dan zamansız ayrılmasını futbolun içinde yaşanabilecek bir hadise olarak değerlendiren Kalli, "Başkan Adnan Polat'ın daveti bana ulaştı. Türk kültüründe davet edilen yere gitmek vardır. Ben ve eşim, sezonun en önemli maçında G.Saray yönetiminin misafiri olarak Ali Sami Yen'de olacağız ve eski takımımıza destek vereceğiz." diye konuştu.

Derbi müsabakasının neticesi hakkında bir açıklama yapmaktan kaçınan Alman hoca, "G.Saray'da antrenörlüğe devam ederken sezon bitmeden bıraktığım için takımın gidişini etkileyecek bir açıklama yapmak istemiyorum. En azından sezonun bitmesini beklemek lazım. Ali Sami Yen'de çetin bir maç olacak. Hak eden kazansın." ifadelerini kullandı.

Seyfi Alp/Zaman