BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Eyüpte korkunç cinayet!

Eyüp'te kimliği henüz belrlenemeyen bir kişi otomobil içinde yakılarak öldürüldü!

Abone ol

Eyüp'te bir kişi otomobil içinde yanarak can verdi.
Yangına ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar, yangın sırasında ölen şahsın elleri ve kollarının bağlanmış olduğunu öne sürdü.

Alibeyköy Güzeltepe Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde dün saat 23.00 sıralarında sürücü koltuğunda bir şahıs bulunan 34 ZP 5742 plakalı Kartal marka bir otomobilin yandığını gören vatandaşlar, durumu itfaiyeye bildirdi.

Vatandaşlar, itfaiye gelene kadar yangına söndürme tüpleriyle müdahale etti. Yangın vatandaşların müdahalesi sonucu kontrol altına alınırken, olay yerine gelen polis ekipleri ve itfaiye görevlilerinin yaptığı incelemede, şahsın feci şekilde yanarak can verdiği belirlendi.
Şahsın üzerinden kimliğini belirtir bir belge çıkmazken, yangına müdahale eden vatandaşlar, yangın sırasında ölen kişinin elleri ve kollarının bağlanmış olduğunu öne sürdü. Bunun üzerine polis, olayın cinayet olma ihtimali üzerinde durmaya başladı.

Görgü tanıkları olayı, "Dışarıda bir otomobilin yandığını görünce yardıma koştuk. Yangın söndürme tüpleriyle yangını söndürmeye çalıştık. Bir yandan da tüpü içindeki şahsın üzerine sıkarak yanmasını engellemeye çalıştık. Ancak çabamız kurtarmaya yetmedi. Şahsın elleri ve kolları bağlanmıştı" şeklinde anlattılar.
Polis yanan şahsın cesedi ve otomobil üzerinde geniş çaplı bir inceleme başlattı.