BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Evli futbolculara yemek cezası

Gençlerbirliği'nde evli futbolcular, antreman maçında bekarlara yenilince takıma yemek verdiler

Abone ol

Gençlerbirliği'nde evli futbolcular, takıma yemek verdi. Kırmızı-siyahlı ekibin, antrenman sırasında yaptığı maçta, bekar futbolculardan kurulu takım, evli futbolculardan oluşan takımı 7-6 yenince, teknik direktör Mesut Bakkal, kaybeden ekibe, bütün takıma yemek ısmarlama cezası verdi.

Çukurambar'daki Liva Pastanesi'nde gerçekleştirilen yemeğe teknik direktör, Mesut Bakkal, yardımcı antrenörler Hayati Soydaş, Mustafa Kaplan, kaleci antrenörü Turgay Keskin ve futbolcular ile takımda vazife yapan diğer görevliler katıldı.

-BAKKAL'IN AÇIKLAMASI-

Teknik direktör Mesut Bakkal, yemek öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, ''Cumartesi günü Bursa'da, Bursaspor ile özel bir maç yapacağız. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Milli takımlarda bulunan Isaac, Draman ve Ferhat'ın dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor'' dedi.

Hedeflerinin UEFA Kupasında mücadele etmek olduğunu hatırlatan Bakkal, şöyle konuştu: ''Önümüzde çok önemli 4 maç var. Bunlardan ilki Beşiktaş maçı. Eğer hedefimizi UEFA olarak belirlemişsek, Beşiktaş maçını mutlaka kazanmamız lazım. Ardından ligdeki en büyük rakiplerimizden birisi olan Galatasaray ile oynayacağız. Ben inanıyorum ki bu zorlu 4 maçlık virajı kayıpsız dönerek, hak ettiğimiz başarıya ve hedefe ulaşacağız.''