BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,93
ALTIN 2.444,78
HABER /  GÜNCEL

Evinizde büyü var deyip evleri soydular

"Haçtan geliyoruz" diyerek evlerdeki altınları okuma bahanesiyle aldılar. Eterli ellerini koklatıp evleri soydular. Karabüyü çetesinin 36 üyesi sonunda yakalandı.

Abone ol

El çabukluğuyla domates ve yumurtaların içinden muska çıkararak evsahiplerini kandırdılar. "Evinizide büyü var" diyerek büyü bozma bahanesiyle evlerin içine kadar girdiler. Okuma bahanesiyle evdeki altınların paranın yerini öğrendiler...

"Haçtan geliyoruz" diyerek eterli ellerini öptürdüler. Evsahipleri eteri koklayıp bayılınca da evi bir güzel soyup soğana çevirdiler.  

İstanbul, Ankara ve Kocaeli’nde eş zamanlı olarak 16 adrese yapılan baskın sonucu karabüyü çetesinin 42 üyesi gözaltına alındı. 36 kişi tutuklandı.

100'E YAKIN AMĞDUR ŞİKAYETÇİ OLDU

Kara büyü çetesiyli ilgili polise yapılan müracaatlarda büyük artış yaşandığı belirtildi. Mahkemeye çıkarken 100’e yakın mağdurun şikayetçi olduğu çeteyle ilgili çok sayıda kişinin polise başvurarak aynı şekilde soyulduklarını söyledikleri belirtildi. Yetkililer şebekeyle ilgili müraacatçı sayısının 200’ü geçebileceğini belirttiler.