BIST 10.179
DOLAR 32,27
EURO 35,08
ALTIN 2.466,69
HABER /  GÜNCEL

500 bin için yokum dedi ama...

Acun aklına koydu, 500 bini verecek. Sayıyı artırdı, en şanslı yarışmacı Selma yarıştı... 500 bin için yola çıktı ama...

Abone ol

Show TV'de ekrana gelen Var Mısın Yok Musun yarışma programında bugüne kadar büyük ödül olan 500 bin TL'yi bir yarışmacısına verememenin sıkıntısını yaşayan Acun Ilıcalı, 500 bin TL'lik kutu sayısını artırdı.

Şanslı yarışmacı Selma, dün akşam tam 6 adet 500 bin TL'lik kutuların yer aldığı para ağacı ile yarıştı.

Son dörde 2 adet 500 bin TL ile 500 TL ve 750 TL'lik kutularla kalan Selma, Hamdi Bey'den 85 bin TL'lik teklif aldı.

'Yokum' diyerek yarışmaya devam eden Selma, 500 TL ve 500 bin TL'lik kutuları açtırdı. Son ikiye 750 TL ve 500 bin TL'lik kutularla kalan Selma'ya Hamdi Bey'in teklifi 112 bin TL oldu.

Teklifi kabul eden Selma'nın önünde duran 24 nolu kutuda ise 750 TL vardı.

ZÜLFÜ LİVANELİ'Yİ ŞOKE EDEN
TWİTTER'DEKİ YAZIŞMA...

[PAGE]



KİM BU ÜNLÜ TELEVİZYONCU?

Bir televizyon programına katılan ve sonrasında sunucunun bir başka gazeteci ile yaptığı konuşmaya twitter'da şahit olan Zülfü Livaneli, tuzağa düşürülmeye çalışıldığını o siteden öğrendiğini söyledi. Livaneli, o olayı şöyle aktardı:

TUZAĞA DÜŞÜRMEYE ÇALIŞMIŞ!

"Geçenlerde çok ilginç bir şey geldi başıma. Ünlü televizyoncularımızdan birisi programa çağırdı beni. İlle 'Gelin konuşalım, ne olur' dedi. Ben de gittim. Saf saf gittim her zamanki gibi. Böyle oturdum konuştum. Ama hissettim ki beni böyle provoke etmeye çalışıyor bazı konularda ben de olmadım. Bitti program gittim. Sonra bu twitter'ı falan biliyorum ben, izliyorum ne oluyor diye. Baktım yazışıyor bir arkadaşıyla, o da başka bir gazeteci. 'Ya adamı tuzağa düşürmeye çalıştım, düşmedi' diyor. Öbürü de diyor ki 'Hard talk yapacaktın'. 'Hard Talk yapacaktık, talk show oldu. Çok zor, tuzağa düşmedi' diyor. Bunları okuyorum ben programdan hemen sonra. Meğer tuzağa düşmem için çağrılmışız."

CEM YILMAZ'IN YAHŞİ BATISI'NDA NELER
OLMUŞ NELER.. İÇERDEN BİRİ ANLATTI
.

[PAGE]



YAHŞİ BATI'NIN PERDE ARKASI

Cem Yılmaz'ın son filmi 'Yahşi Batı'da rol alan Zafer Algöz, filmin kamera arkasında yaşananları anlattı.

Kanaltürk'te Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sundukları 'Orada Neler Oluyor?' programına konuk olan Zafer Algöz, sette yaşanan talihsiz kazayı ve kamera arkasında yaşanan keyifli anları da paylaştı.

Uşak'tan getirilen atların seyislerinden birinin gölette atla birlikte ölü bulunmasından sonra Yahşi Batı setinde soğuk bir hava esmişti.


[PAGE]


CEM YILMAZ, PARAYI BASTIRIP
SET OYUNCUSUNA ARABA ALMIŞ

CEM BUNLARI DİLLENDİRMEYİ SEVMEZ

Yahşi Batı'nın setinden medyaya yansıyan bir başka olay da Cem Yılmaz'ın bir set işçisine hayalindeki arabayı almasıyla ilgili olaydı.

Bu konuyla ilgili sorular üzerine Zafer Algöz, "Evet öyle bir sürpriz yaptı. Set çalışanlarından birisine. Cem bunları dillendiren birisi değildir" dedi. Set işçisinin çok mutlu olduğunu belirten Algöz, "Çok mutlu oldu tabi. Hepimiz oradaydık güzel bir andı, çok mutlu bir andı. Zaten Cem onu, yani böyle pek dillendirmekten hoşlanan birisi değil" diyerek ayrıntıya girmek istemedi.


[PAGE]


CEM YILMAZ, SETTE SÜRPRİZ ÜSTÜNE SÜRPRİZ YAPMIŞ!

Set işçisine yapılan araba sürprizinin yanısıra Cem Yılmaz'ın herkese bir çok sürpriz yaptığını anlatan Zafer Algöz, özellikle çekim anlarında komik sürprizlerle de karşılaştıklarını anlattı.

Çok komik anların yaşandığı setten bir örnek de veren Algöz, Ozan Güven ile Cem Yılmaz'ın yaptığı bir sürprizi de şöyle aktardı:

"Benim tek sahnem çekiliyordu masanın önünde. Onlar masanın altına saklanmışlar. Kayıtla birlikte benim bacaklarımdan yakaladılar... Ben görmedim onların masanın altında olduğunu."


[PAGE]

FİLMDE BÜYÜK SÜRPRİZLER VAR

Cem Yılmaz'ın Yahşi Batı filminde kasabanın şerifini oynayan Zafer Algöz, "Filmde muhteşem sürprizler var. Bir kere Yılmaz Köksal var mesela, Süleyman Turan var" diye konuştu.

Türk sinemasında kovboy filminin 40 sene önce yapıldığını ifade eden Zafer Algöz, "Türk sinemasında kovboy filmi çevirmeyen erkek oyuncu yok. Rahmetli Sadri Abi'nin de kovboy filmi var... Tabi o dönemin imkanlarına göre araziyi kullanarak yapmışlar" dedi.

Cem Yılmaz,'ın 40 yıldır kovboy filmi yapılmaması nedeniyle iyisini yapalım diye uğraştığını ifade eden Zafer Algöz, "Hakikaten çok güzel bir şey çıktı ortaya" ifadesini kullandı.


[PAGE]


FİLMİ ÇEKERKEN ÖBÜR FİLMİ TASARLIYORMUŞ

Cem Yılmaz'ın AROG'u çekerlerden Yahşi Batı'yı tasarladığını ve kendilerine anlattığını ifade eden Zafer Algöz, Yılmaz'ın bir filmi çekerken öbür filmin de kafasında oluşmaya başladığını söyledi. "Bir şekilde kapanıp o senaryoyu geliştiriyor" diyen Algöz, daha sonrasında biraraya gelip senaryo ile ilgili düşüncelerini Cem Yılmaz ile paylaştıklarını belirtti.

BİR DEĞİL BİR ÇOK İNANILMAZ SAHNE VAR

Filmde bir çok komik sahne olduğunu belirten Zafer Algöz, "Her sahnesinde inanılmaz komik anların olduğu bir film oldu. Müthiş eğlendik" diyerek hem kendileriyle dalga geçebilen hem de ince eleyip sık dokuyan insanlar oldukları için ortaya da güzel bir film çıkacağını söyleminde bulundu.



(Kaynak: televizyongazetesi)