BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Tuvalette kamerayla yakalandı!

Tuvalet kabinindeki kadın bir tuhaflık fark etti. Biraz daha dikkatle baktığında orada bir kamera gördü ve sonrasında kıyamet koptu.

Abone ol

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir alışveriş merkezinin tuvaletinde kadınların uygunsuz görüntülerini çektiği iddia edilen kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Uzunçiftlik Mahallesi’nde bir alışveriş merkezinin kadınlara ait tuvaletine giren Volkan Ç. (29), yan taraftaki kabinde bulunan bir kadının görüntüsünü tuvaletin üst kısmındaki boşluktan yararlanarak çekmeye başladı.

Görüntüsünün çekildiğini fark eden kadın, çığlık atınca Volkan Ç, kamerayı alışveriş merkezinde bir çöp kutusuna attıktan sonra kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Volkan Ç’yi alışveriş merkezinin yakınında yakaladı.

Gözaltına alınan Volkan Ç’nin ifadesi üzerine kamerayı çöp kutusundan alarak inceleyen polis ekipleri, kamerada iki kadına ait uygunsuz görüntülerin olduğunu gördü. Volkan Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Evli ve özel bir şirkette çalıştığı öğrenilen Volkan Ç’nin polise verdiği ifadede daha önce de başka kadınların uygunsuz görüntülerini çektiğini itiraf ettiği bildirildi.