BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Evet dedi CHP'de hedef oldu

CHP Ankara Milletvekili Eşref Erdem'in "evet" oyu kullanacağına yönelik açıklamaları parti yönetimini kızdırdı.

Abone ol

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Erdem'e sert çıkarak, "Bu partide genel başkan yardımcılığı yapmış. Genel başkan yardımcısı iken geçmişte böyle bir açıklama başka bir milletvekili yapsaydı saat 17.00'ye kadar o milletvekilini partiden atardı" dedi.

Eşref Erdem'e sert sözlerle yüklenen İnce, "Bugün bunları nasıl yapıyor sadece psikolojisi ile açıklayabilirim. İdeolojisi ile açıklayamam, çünkü psikolojiktir" diye konuştu. İnce, Erdem'in parti içi dengelerde yenilmiş birisi olduğunu savunarak şöyle konuştu:

ŞÖHRET PEŞİNDE
"Kendini bugün bu şekilde tatmin etme derdinde. Yenilgiyi kabul edememiş, şöhret peşinde koşmaya çalışan bir abimiz. Kendisine bunları hiç yakıştırmıyorum. Bu şöhret merakını keşke daha önce yapsaydı. Parti içinde güçlü konumdayken, alttakilerini kayıtsız ezen, üsttekilerine kayıtsız itaat eden bu abimizin, 65 yaşından sonra demokrasi aklına gelmiş. Yakışık almıyor. Kendine saygısı olan bir insan kendine yapmaz. Genel başkan günde 15 farklı yere giderek konuşma yapıyor yollara düşmüş. Eşref Erdem şöhret derdinde." Eleştirilerin odağındaki Eşref Erdem ise açıklamalarına ilişkin soruları tatilde olduğunu gerekçe göstererek yanıtlamadı. (Sabah)