BIST 10.311
DOLAR 32,21
EURO 34,72
ALTIN 2.449,36
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Uşak'ın yolları yapılıyor

Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, köy yolları çalışmasının başladığını bildirdi

Abone ol
Uşak İl Genel Meclisi Ağustos ayı olağan toplantıları Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun başkanlığında bugün yapılan birinci birleşim ile başladı.

İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Eşme İlçesi’ne bağlı Armutlu ve Emirli Köyü köy yerleşik alanı sınırı hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar görüşülerek karara bağlandı.
 

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde Başkan Ali İhsan Uzun idare tarafından yürütülen yol çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Uzun, bu sezon yaklaşık 100 kilometre birinci ve ikinci kat asfaltlama çalışması yapmayı hedeflediklerini dile getirdi.
 
Bahar aylarındaki yoğun yağışlar nedeniyle çalışmaların bu yıl geç başladığını ancak ortaya koyulan hedefleri ulaşmakta kararlı olduklarını belirten Ali İhsan Uzun, “Bahar aylarında yağışların yoğun olması nedeniyle çalışmalara geç başladık.
 
Bu yıl KÖYDES ve idare bütçesi ile toplam yaklaşık 100 kilometre birinci kat ve ikinci kat asfaltlama çalışması yapacağız. Bunun dışında köylerimizde içme suyu sondaj çalışmalarımızda devam ediyor. Bu çalışmaları zaman zaman yerinde inceliyoruz”dedi.