BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Etiyopyalı kadına tecavüz

Etiyopyalı bir kadın, yanında çalıştığı şahsın kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek savcılığa başvurdu.

Abone ol

Beyoğlu'nda Etiyopyalı bir kadın, yanında çalıştığı şahsın kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek savcılığa başvurdu. Genç kadın olayın ardından muayene için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken; polis, olaydan sonra kaçan ev sahibinin bulunması için soruşturma başlattı.

Beyoğlu Gümüşsuyu Yonca Sokak'ta, A. G.'ye ait evde hizmetçi olarak çalışan Zenti Jeba (32), eşi Buth Jeba'ya Gemici'nin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Bunun üzerine çift, Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak şikayetçi oldu. Jeba'nın şikayetini alan savcı, Zenti Jeba'yı Taksim Polis Merkezi'ne gönderdi.

Polisler, genç kadının ifadesini aldıktan sonra, tecavüz olayının gerçekleşip gerçekleşmediğinin belirlenmesi için Jeba'yı Adli Tıp Kurumu'na muayeneye gönderdi. Jeba çifti, muayenenin ardından evlerine gönderildi. Çıkışta basın mensuplarını karşısında gören Zenti Jeba, sinir krizleri geçirip gözyaşlarına boğuldu. Yüzünü gizlemeye çalışan Jeba ve kocası kaçarcasına uzaklaştı.

Bu arada zanlı A. G. olayın ardından kayıplara karıştı. Polis, profesör olduğu öne sürülen A. G.'nin yakalanması için soruşturma başlattı.