BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Dunlopun tercihi yine Avşar

Dunlop, rengârenk taşlı gözlük reklamları için yine Hülya Avşar'ı tercih etti.

Abone ol

Dünyaca ünlü gözlük markası Dunlop, 2006 yılı yaz kreasyonunu Hülya Avşar'ın verdiği pozlarla tanıttı.
Bu yaza 500 ayrı ürün ve renkle girmeye hazırlandıklarını ve birçok kesimden taşlı gözlük talepleri aldıklarını belirten Dunlop Yönetim Kurulu Başkanı Kâzım Ağca, 2006 yaz kreasyonunun çok iddialı olduğunu söyledi. Ağca, Dunlop olarak yaz koleksiyonunu tamamladıklarını ifade ederek, "Firmalardan ve vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine taşlı gözlüklere ağırlık verdik. Bu yıl gözlükler cıvıl cıvıl, rengârenk ve taşlı olacak. Bu yaz kahverengi, metal renk, kırmızı ve beyaz taşlı gözlükler revaçta" dedi.
Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da ünlü sanatçı Hülya Avşar ile çalıştıklarını kaydeden Ağca, çekimlerin sıcak bir ortamda geçtiğini söyledi. Ağca, "Hülya Avşar ile bu yaz da devam dedik ve tanıtımlara başladık. Hülya Hanım da taşlı gözlüklere yoğun ilgi gösterdi. Geçen yıl vatandaşlar; Hülya Avşar gözlüğü istiyorlardı, bu yıl da sanırım Hülya Avşar'ın taktığı taşlı gözlüklerden isteyecekler" diye konuştu.
Ağca, yaz için taşlı gözlükler hazırlayan Dunlop firmasının, kış için de aynı şekilde gözlükler ürettiğini dile getirerek, "Kışın da taşlı gözlüklere yoğun talep var. Vatandaşlar sokakta satılan gözlükleri, görüntüsüne aldanıp almasınlar. Sokaklarda, sağlam olan gözlerini ileri şekilde bozabilecek gözlükler satılıyor. Ucuz diye sağlıklarından olmasınlar" diyerek vatandaşları uyardı.