BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,55
HABER /  MEDYA

Esra Erol'da Kader'in DNA testi sonuçları anne ve babası mı?

Esra Erol'un programında bugün pandoranın kutusu açılıyor ve Kader'in annesiyle bağı olup olmadığını gösteren DNA sonuçları açıklandı.

Abone ol

Esra Erol'un ATV'deki programında Kader'in sıradışı hikayesinde açıklanan DNA sonuçları şaşkına çeviriyor. Türkiye'nin konuştuğu olayda DNA testi sonunda İdris Özer'in öz baba olmadığı ortaya çıkmıştı. Gözler 'eşini aldattı mı' kuşkusu ile anne Hicran Özer'e dönerken Esra Erol bir test daha yaptırdı.

Kader'in şaşkına çeviren yaşam hikayesi kimliğini kaybedip yeni bir kimlik çıkartmaya niyet edince başladı. Evlatlık olduğunu öğrenen genç kız anne ve babasına durumu sorduğunda çok daha şaşırtıcı bir durumla karşılaşıyor. Anne ve babasının 'öz çocukları' olmasına rağmen onu evlat edindiklerini öğrenince de elbette buna inanmıyor.

ESRA EROL'DAKİ DNA TESTİ SONUÇLARI : Kader'in hem annesi hem de babası 'öz' oldukları konusunda ısrarlı olurken 25 yıl sonra Esra Erol'un programına taşınınca bir kez daha DNA testine gidildi. Geçen hafta perşembe günü babanın DNA testi sonuçları açıklanınca herkes şaşkına döndü. Zira bu test de İdris Özer'in Kader'in babası olmadığını gösteriyordu.

25 yıl önce yapılan DNA testi gibi Esra Erol'un yaptırdığı DNA testi de Kader'in İdris Özer'in kızı olmadığını gösterince gözler anne Hicran Özer'e döndü. Acaba anne eşini aldatmış olabilir miydi? Korktuğu için yalan mı söylüyordu? Bu kez herkes onun DNA testi sonuçlarını merak etmeye başladı.

Öz ailesi evlatlık almıştı Esra Erol'da Kader'in DNA sonuçları şoke etti