BIST 9.718
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.436,69
HABER /  MEDYA

Esra Erol Yasemin bulundu mu canlı yayında inanılmaz olay

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında Yasemin isimli 20 yaşındaki genç kadın 120 gündür kayıp. Acılı baba Yılmaz Bey kızını bulabilmek için Esra Erol'a başvurdu. Peki Esra Erol Yasemin bulundu mu son durum ne? Yasemin neden evden kaçtı?

Abone ol

Yasemin 20 yaşında, 120 gündür eve gelmiyor. Herkes merakla Yasemin'in akıbetini merak ederken genç kadın Ankara'da ortaya çıktı. Peki Yasemin neden evden kaçtı? Trabzonlu baba Yılmaz bu konu hakkında ne diyor?

Esra Erol'un programına başvuran acılı baba kızını bulabilmek için Esra Erol'un programına başvurdu. Üniversite okuduktan sonra Trabzon'a dönen fakat daha sonra evden kaçan ve 120 gündür bulunamayan kayıp Yasemin bulundu. 

YASEMİN'İN KREDİ KARTLARI ANKARA'DA ORTAYA ÇIKTI

Babasının kredi kartını alan ve giden Yasemin'in ekstralarına bakıldığı zaman Ankara'dan hesap geldiği ortaya çıktı. Esra Erol bugün canlı yayında açıkladı ve Yasemin Ankara'da bulundu.

YASEMİN TELEFONLA BAĞLANDI

Telefonla canlı yayına bağlanan Yasemin ve babası arasında duygu dolu anlar yaşandı. Babasını aradığını söyleyen Yasemin, telefonu babasının yüzüne kapattığını söyledi. Çünkü babası kızını dolandırıcı zannetti. 

3 HAFTA ÖNCE EVLENDİ

Canlı yayına bağlanan Yasemin 3 hafta önce babasını aradığını ve evlendiğini söyledi. 6 Ekim'de erkek arkadaşı Murat ile evlendiğini söyleyen Yasemin, canlı yayında adeta izleyenleri şoke etti.