BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36
HABER /  GÜNCEL

Bekir Boydak kimdir? Boydak kardeşler

KAYSERİ'nin en zengin ailelerinden birine tabi olan Bekir Boydak FETÖ üyeliğinden gözaltına alınmıştı. Peki Bekir Boydak kimdir, Boydak ailesinin el konulan şirketleri hangileriydi. İşte Bekir Boydak'ın yaşı, memleketi ve son durumu;

Abone ol

KAYSERİ'nin en zengin ailesi Boydaklar FETÖ'cü çıkmıştı. Boydak Holding'in Yönetim Kurul Başkanı Mustafa Boydak'dı. Bekir Boydak da Holding yönetici olarak çalışıyordu ve FETÖ üyeliğinden gözaltına alınmıştı. Mustafa Boydak'ın kardeşi olan Bekir Boydak bugün yargılandığı davada sürpriz bir kararla tahliye edildi.

Bekir Boydak Ocak 2017'de tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Boydak ailesi Kayseri'nin en zengin ve köklü ailelerinden biri. İstikbal ve Bellona markalarının sahibi olan Boydaklar aile boyu FETÖ'ye tabi olarak biliniyorlar.

Bekir Boydak el konulan Boydak Holding'te Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmıştı. Ocak 2017'de tutuklanan Bekir Boydak, 26 Ekim 2017'de serbest kaldı.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra Boydak ailesine operasyon yapılmış ve şirketlerine el konulmuştu. İstikbal ve Bellona markalarının yönetimi kayyuma geçerken Boydak kardeşler de cezaevine girmişti.

Boydak Holding yöneticileri davasında flaş karar!