BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,52
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'den İyi Parti yorumu: Memnuniyetle karlışıyoruz

CHP'den İyi Parti için ilk yorum. CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, İyi Parti'ye sıcak mesajlar verdi.

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, "merkez sağda yeni bir umut olması açısından İyi Partiyi memnuniyetle karşılıyoruz. " dedi.

CHP'li Dursun Çiçek, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında dün resmen kurulan İyi Parti'ye yönelik açıklamalarda bulundu.

İYİ PARTİ'Yİ MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ ANCAK...
Çiçek, dün kurulan İyi Parti'ye yönelik de değerlendirmelerde bulundu. Çiçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle anayasa sürecinde, saltanata ve diktaya karşı mücadelede omuz omuza Anadolu'da mücadele ettiğimiz arkadaşların büyük çoğunluğunun görev aldığı bu partiye Türk siyasi hayatında başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun diyoruz. Bu partinin esas misyonu, 2002'de özellikle Büyük Ortadoğu Projesi eşbaşkanlığı kapsamında, Türk siyasi hayatında merkez sağı etkisiz hale getirmek ve o dönemdeki partilerin birleşmesi çabalarını önleme noktasında bilinçli bir operasyon vardır.

CHP'den Meral Akşener'in partisine jest!

İyi Parti'den eleştirilere fotoğraflı yanıt

Bu operasyonla çökertilen merkez sağda yeni bir umut olması açısından İyi Partiyi memnuniyetle karşılıyoruz. Ancak esas işlevleri merkez sağdaki bu 2002'den beri yaratılan boşluğu doldurmaktır. Hiçbir siyasi değeri ve amacı olmadığı halde, gereksiz yere, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran, ilkelerini Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği partimizden bir milletvekilini transfer gibi, karşılıklı güven ve iş birliğini zehirleyen yeni bir yanlış adımı atmamasını da İyi Parti yetkililerinden rica ediyoruz, bekliyoruz."

Meral Akşener'in İyi Partisi için şok iddia! İYİ kısmı meğer...

Kimdir bu Ali Lapanta! İyi Parti kurucusu Yazıcıoğlu şüphelisi