BIST 9.584
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.470,14
HABER /  MEDYA

Esra Erol Adana doğumevi skandal üstüne skandal!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programında Adana doğumeviyle ilgili skandal üstüne skandal haberler geliyor. 34 yaşındaki Reşit'in öz annesini bulmak için başvurduğu programda skandallar ortaya çıkıyor. Peki Adana'da neler oluyor Reşit öz annesini bulabildi mi?

Abone ol

ADANA'da doğduğu günden itibaren bir aileye evlatlık olarak verilen Reşit 34 yıldır öz annesini arıyor. Canlı yayına katılarak öz annesini bulmak isteyen Reşit bir skandalı daha ortaya çıkardı.

1984 yılında Adana Meydan Hastanesinde doğan ve doğduğu gün evlatlık verilen Reşit Ongun Esra Erol’da biyolojik ailesini arıyor. Günlerdir gelen ihbarlar sonucunda kilit ismin bir kez daha Leyla Atay olduğu iddia ediliyor. Adana’da yaşayan iki çocuk annesi Leyla Atay hakkında gelen ihbarlar Türkiye'nin kanını dondurmaya devam ediyor.  

ADANA MEYDAN DOĞUMEVİNDE SKANDAL ZİNCİRCİ

Adana Meydan Doğumevinde skandallar zinciri ardı ardına yaşanıyor. İddiaya göre o dönem hastahanede hemşire olarak çalışan Leyla Atay, annelere çocuklarının öldüğünü söylüyor ve para karşılığı başkalarına veriyor!

LEYLA ATAY SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Bütün bu iddialara karşılık ise Leyla Atay sessizliğini korumaya devam ediyor. Kimliği belli olan fakat bir türlü ortaya çıkmayan Leyla Atay'ın o dönem birçok çocuğu ailesinden aldığı bildiriliyor.