BIST 9.101
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,05
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80 yeni bölüm neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 80.yeni bölüm neler olacak? 14 Kasım 2017 Salı günü 80.bölümde Eşkiya'da neler yaşanacak? Yayınlanan son bölümde hızır hapishaneye girmiş konseye de Meryem gelmişti. EDHO yeni bölüm fragmanı ve detaylar internethaber'de.

Abone ol

ATV'nin ilgiyle izlenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle ekrana geliyor. EDHO yeni bölümde Meryem ve Ekrem arasında yaşanan savaşa şahit olacağız. 

Hızır Çakırbeyli'nin masadaki yerine geçen Meryem, ailesine zarar verecek düşmanlarını ortaya çıkarmak konusunda kararlıdır. Kocasının hasretinin sızlattığı yüreğine taş basar, gözyaşlarını içine akıtıp planlarını uygulamaya devam eder. Karısının nasıl bir plan yaptığından bihaber olan Hızır ise endişelidir.

İçerideki herkes dışarıdan hayırlı bir haber beklerken karşılarında şer bulurlar. Aynı koğuşu paylaşan dostlardan önce Tipi'ye değen Mürsel'in tehditleri, o koğuştan birinin canını yakacaktır. Diğer yandan Ceylan, Alparslan ve İlyas'ı da yanına alarak bir intihar görevine girişir. Tüm bunlar olurken sakinliğiyle dikkat çeken Ünal Kaplan çatışmaktansa uzlaşmaktan yanadır. Bunun mümkün olmasını sağlayacak plan ise Ekrem'in kızı Selda ve Hızır Ali üstünden yapılır. Bütün bu karmaşa ortamında etrafında olup biteni fark edemeyecek kadar kör olan Hızır Ali'nin yaptığı hatalar Çakırbeyli hanesinin kapılarının dışında kalmasına neden olacaktır.

REYTİNGLERDE ZİRVEDEN İNMİYOR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlandığı günden itibaren reytinglerde zirveden inmiyor.