BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.433,50
HABER /  MEDYA

Tutsak 9.final bölüm neler yaşanacak mutlu son olacak mı?

Tutsak 9.final bölüm fragmanı yayınlandı. 14 Kasım 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Tutsak yeni bölümde neler yaşanacak? Ekranlara veda edecek olan Tutsak 9.son bölüm izle tüm detaylarıyla internethaber'de.

Abone ol

Kanal D'de büyük umutlarla başlayan fakat reytinglerde istediği sonucu elde edemeyen Tutsak 14 Kasım 9.son bölümüyle final yapıyor. Peki Tutsak son bölümde neler yaşanacak?

Tutsak yayınlanan 9. bölüm final fragmanıyla izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatacak. Ekranların sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Tutsak final bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin final bölümünde Kenan ile Elif’in ihtişamlı düğünü, mutlu sonla bitecek mi? İşte, Tutsak final fragmanı.

FİNALDE NELER YAŞANACAK?

Elif, Kenan’ı hastaneden çıkarır. Elif’in verdiği cevap hayatlarında yeni bir sayfa için başlangıç olur. Elif yükün altında ezilir. Bennu, katilin Okan olduğu bilgisini ele geçirince, oynadığı oyunla amacına ulaşabilecek mi? Bahadır, Elif’le Kenan’ın evliliğine müsamaha göstermez. Elif’i alıp gidecektir, Elif’in vereceği tepki ne olacaktır? Şeref’i konuşturan Nazlı katilin peşindedir! Okan belgelerin kimde olduğunu çözmeye çalışırken başına ne gelecektir?

Tutsak Elif Gülper Özdemir kimdir nereli Fahriye Evcen'in kopyası