BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99
HABER /  MAGAZİN

Yeliz Yeşilmen kimdir nereli Ali Uğur Akbaş aldattı mı?

Yeliz Yeşilmen kimdir aslen nereli kaç yaşında? 2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile evlenen Yeliz Yeşilmen aldatıldı mı? Ali Uğur Akbaş'ın çıplak görüntüleri sonrası Yeliz Yeşilmen ne dedi? Çıplak görüntülerde ne var?

Abone ol

Magazin dünyasının bir dönem en çok konuşulan isimlerinden biri olan Yeliz Yeşilmen evlendikten sonra kariyerini bırakıp ev hanımı olmuştu. Ali Uğur Akbaş ile evlenen Yeliz Yeşilmen çıplak fotoğraflar sonrası gündeme geldi. Yeliz Yeşilmen'in özel hayatı ve biyografisi haberimizde.

Türk model ve dizi oyuncusu Yeliz Yeşilmen, 17 Aralık 1978 yılında Adana’da doğdu.İlk olarak Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında tanındı. Daha sonra rol aldığı Aşkım Aşkım dizisiyle ünlendi. Foto modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Ayrıca Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de (2007) ve Dansöz (2001) adlı sinema filmlerinde rol aldı. Amerikan yapımı realite şovu The Simple Life'ın, Türk versiyonu olan Her Şey Yolunda adlı televizyon programında manken Tuğba Özay ile birlikte rol aldı.

2010 YILINDA EVLENDİ

Şarkıcılık deneyimi de olup, Tat Beni(2004) adlı albüm, Yeliz Yeşilmen'in ilk stüdyo albümü olmuştur. Daha sonra Elemtere Fiş (2006) ve Fıstık Çıkı Çıkı (2009) albümlerini çıkardı. Oynadığı dizilerde daha çok aptal sarışın tiplemeleriyle rol aldı. 2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile hayatını birleştiren Yeliz Yeşilmen’in Birbey ve Asya isimli iki çocuğu var.

ÇIPLAK GÖRÜNTÜLER SONRASI AÇIKLAMA YAPTI

Çıplak görüntüler sonrası instagram hesabından açıklama yapan Yeliz Yeşilmen aldatma olayının olmadığını söyledi. Yeliz Yeşilmen'in instagram hesabından yaptığı açıklama şöyle: Canlarım günaydın .Hakkımızda çıkan iftiralar yalan dolan ve yeni bir oyun.İnanmayın.Herşey yolunda ve adli yollara başvurduk bu süreçte bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum .Sorup durmayın ve Benim ağzımdan çıkan dışında hiç bir safsataya inanmayın.

Yeliz Yeşilmen'in kocası Ali Uğur Akbaş'ın çıplak fotoğrafları ifşa oldu