BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,22
HABER /  MEDYA

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm bu sahne geceye damga vurdu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 73.bölüm dün akşama damga vurdu. Herkes Zeynep'in katiline ne olacak sorusunu merak ederken Meryem'den olay hareket geldi. EDHO son bölümde Meryem'in Zeynep'i öldürmesi damga vurdu.

Abone ol

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün 73.bölümüyle ekranlara geldi. Zeynep'in ölmesi sonucunda Hızır ve Meryem'in ne yapacağı merak edilirken bomba bir hareket geldi. İzleyenlerin şoke olduğu sahnede Meryem, Zeynep'in katilini öldürdü.

Başrollerini Deniz Çakır ile Oktay Kaynarca'nın paylaştığı EDHO dün akşam yayınlanan bölümüyle yine izleyenlerin nefesini kesti. Zeynep'in öldürülmesi sonucu Hızır, çiftlik hayatını bırakmış ve intikam almak için yeniden sahalara dönmüştü. Herkes Hızır'dan hareket beklerken olay Meryem'den geldi. 

Meryem bir anda silahı eline alarak Zeynep'in katilini öldürdü. Diziye damga vuran bu sahne sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Hatta dizi izleyenleri tarafından dün akşamın en çok beğenilen sahnesi oldu.

İŞTE EDHO 73.BÖLÜME DAMGA VURAN O SAHNE