BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,74
ALTIN 2.435,76
HABER /  DÜNYA

Eski vekil ölü bulundu

Eski Amasya Milletvekili Haydar Oymak, Samsun’un Havza ilçesinde kaldığı bir otelde ölü bulundu. <br/>CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’n...

Abone ol

Eski Amasya Milletvekili Haydar Oymak, Samsun’un Havza ilçesinde kaldığı bir otelde ölü bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı, ancak daha sonra iptal edilen Amasya programı için gelen partililerin kaldığı Samsun’un Havza ilçesindeki otelin havuzuna giren Haydar Oymak, burada otel çalışanları tarafından hareketsiz halde bulundu. Olay yerine gelen sağlık çalışanları, Oymak’ın öldüğünü belirledi. Oymak’ın cesedi, Havza Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ardından Havza Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Oymak, ölüm nedenini araştırmak üzere Samsun Adli Tıp Kurumu’na otopsi için gönderildi. Vefat haberini alan CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, Amasya Milletvekili Ramis Topal ve Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu da hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.
Havza Devlet Hastanesi’nde açıklama yapan CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, “Haydar Oymak sabaha karşı Hakk’ın rahmetine kavuştu. Tabii ki Amasya’da büyük hizmetleri olan ve kendisini örnek aldığımız bir siyasetçi idi. Erken aramızdan ayrıldı, daha çok hizmetler edecekti. Ölümün insanı nerede nasıl yakalayacağı belli olmuyor. Bu sabah hep beraber olacaktık. Merzifon ve Amasya’da beraber yürüyecektik ama ne yazık ki Hakkın rahmetine kavuştu. CHP ve Türkiye’ye başsağlığı diliyorum” dedi.
(İHA)