BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Eski sevgilisinin yanındaki kadına saldırdı!

Ünlü şarkıcı Ekinci bir barda eğlenen eski sevgilisinin yanında bir kadın görünce sinirlerine hakim olamadı ve...

Abone ol

İbrahim Çelikkol, bir güzelle eğleniyordu. Bunu öğrenen Tuğba Ekinci, eski aşkının olduğu mekanı basıp Çelikkol'un yanındaki kadına saldırdı

Şarkılarından çok özel hayatı ve sivri diliyle konuşulan Tuğba Ekinci, bu kez de bir saldırıya imza attı. Geçtiğimiz yazdan beri oyuncu İbrahim Çelikkol ile aşk yaşayan seksi şarkıcının beraberliği önceki günlerde sona ermişti. Tuğba Ekinci, ayrılığın nedenini "ihanet" olarak açıklarken; Çelikkol, sevgilisini aldattığını yalanladı. Herkes ikilinin yeniden bir araya geleceğini sanırken, önceki gece kıyamet koptu. Her şey İbrahim Çelikkol'un Point Otel'de bir güzelle eğlenmesiyle başladı. Bunu duyan seksi şarkıcı, soluğu burada aldı.

ZOR SAKİNLEŞTİ

Saklambaç'ın haberine göre; eski sevgilisini bir güzelle samimi şekilde eğlenirken gören Tuğba Ekinci, çılgına döndü. İbrahim Çelikkol'un yanındaki kadına önce omuz attı. Ardından kadının saçını çeken seksi şarkıcıyı arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Tuğba Ekinci, olaylı geceyle ilgili yorum yapmaktan ise kaçındı.

SEN MİSİN BENİ ALDATAN!

Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ile birlikteyken aldatıldığını öğrenen şarkıcı Tuğba Ekinci, Çelikkol'un o dönemdeki ihanet gecesi için, "Kulağıma gelseydi onu sopayla döverdim" demişti.