BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.387,80
HABER /  GÜNCEL

Eski koca dehşet saçtı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, ayrıldığı eşiyle yolda karşılaşan şahıs, eski karısını 12 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Abone ol

Talihsiz kadın da kendini korumak için eski kocasının elinden aldığı bıçakla, şahsı bacağından hafif şekilde yaraladı. Bozyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Olay, gece saat 22.30 sıralarında Hatay Semti 361 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa E. (42) evine giderken eski eşi Gülcan K. (28) ile yolda karşılaştı. Alkollü olduğu iddia edilen Mustafa E., eski eşi ile tartışmaya başladı. Kısa süre sonra büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Öfkeli şahıs, eski karısı Gülcan K.'yi herkesin gözü önünde bıçaklamaya başladı. Genç kadın, vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 12 bıçak darbesinin ardından Mustafa E.'nin elinden bıçağı almayı başardı.

Daha sonra bıçakla eski eşini bacağından yaralayan kadın, kanlar içinde yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar 155'i arayarak durumu polise bildirdi. Yaralı kadın, olay yerine çağrılan ambulans ile Bozyaka Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bacağından hafif şekilde yaralanan Mustafa E. ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisi tamamlanan Mustafa E. gözaltına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.