BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Eski eşiyle kavga etti başından vuruldu

52 yaşındaki adamın 35 yaşındaki eşi bir süre önce baba evine dönmüştü. Adam konuşmak üzere gitti ama kan aktı.

Abone ol

Gaziantep'te, eski ve eski kayınbiraderi ile kavga eden kişi, başından silahla vuruldu. Ağır yaralanan 52 yaşındaki adam, yoğun bakıma kaldırıldı, kadın ve ağabeyi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çamlıca Mahallesi İshakpaşa Caddesi'nde oturan Mehmet Oğul (52), yaklaşık 10 yıl önce F.D'yi (35) kaçırarak evlendi. F.D. bir süre sonra Oğul'dan ayrılarak babasının evine döndü. Çift, bu süreçte boşandı.

Bu olayın ardından F.D'nin ailesi ile Oğul arasında husumet başladı. F.D, ağabeyi V.D. ile birlikte Mehmet Oğul'un evine giderek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Mehmet Oğul kafasından silahla vurularak ağır yaralandı.

Silah sesi üzerine komşuların ihbarıyla olay yerine gelen polis, F.D ve V.D'yi gözaltına aldı. Ağır yaralanan Mehmet Oğul, ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan ve kafasına tek kurşun isabet ettiği öğrenilen Oğul'un şuurunun kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

F.D. ve V.D ise cinayet büro ekiplerince Emniyet Müdürlüğünde sorgulanmaya başladı. Tarafların daha önce de birkaç kez kavga ettikleri belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.