BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Lice Kaymakamı'ndan köy ziyareti

Diyarbakır'ın Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, ilçeye bağlı Dernek köyünü ziyaret etti. Kaymakam Kurt vatandaşlarla da bir süre görüştü.

Abone ol

Diyarbakır'ın Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, ilçeye bağlı Dernek köyünü ziyaret etti.

Dernek köyünde vatandaşlar tarafından karşılanan Kaymakam Kurt, köylüler ile sohbet edip halkın sorunlarını dilendikten sonra köy okuluna giderek burada okuyan öğrenciler ile kısa bir süre sohbet etti. Vatandaşların özellikle yol, su, elektrik, eğitim ve sağlık ile ilgili sorunlarını dinleyen Kaymakam Kurt, köylülerin sorunlarını not alarak imkanlar dahilinde tüm sorunların sırası ile çözüleceğini belirtti. Kaymakam Kurt'u köylerinde gören köylüler memnuniyetlerini dile getirerek, "Devletin kaymakamının bizlerin ayağına kadar gelmesi ve sorunlarımızı dinlemesi bizleri mutlu etti" dedi.

Kaymakam Kurt, gittiği köylerde muhtarlık odası yerine köy meydanında vatandaşlar ile iç içe oturdu. Kurt, yaptığı açıklamada, "Köylülerimiz bizlerin baş tacıdır. Atatürk'ün belirttiği gibi 'Köylümüz milletin efendisidir.' Bu nedenle, köylülerimizin sorunları bizlerin en önemli sorunlarının başında gelmekte bunun için program dahilinde yaptığım köy gezilerinde hem vatandaşlarla konuşuyorum hem de sorunlarını bizzat kendim yerinde inceliyorum. Kaymakamlık olarak tüm köylerimizde yaşanan sorunlar hemen hemen aynı. Bu sorunları yapacağımız çalışmalarla bitirmeye çalışacağız" diye konuştu.