BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,68
ALTIN 2.522,41
HABER /  GÜNCEL

Eski damadını tüfekle vurdu

Ayrıldığı eşinin evini 6 ay önce yakmaya çalışan adam eski kayınpederi tarafından öldürüldü

Abone ol

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde ayrıldığı eşinin baba evini 6 ay önce yakmaya çalışan şahıs, eski kayınpederi tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde bir süre önce ayrıldığı eski eşi B.D.’yi görmek için Söğütlü’ye bağlı Yeniköy köyüne giderken Kömürlük köyü mevkisinde kayınpederi Sefa D. ve Gökhan D. tarafından durdurulan Hakan H. (28), eski kayınpederi ile tartışmaya başladı. “Seni kızımın yanında görmek istemiyorum” diye bağıran Sefa D., aracında bulunan tüfekle Hakan H.’ye bir el ateş etti.

OLAY SONRASI TESLİM OLDULAR

Olay sonrası Sefa D. ve Gökhan D. araba ile kaçarken, ağır yaralanan Hakan H. yanında bulunan arkadaşı tarafından Adapazarı Bilge Hastanesi’ne götürüldü. Hakan H. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, olay esnasında Sefa D.’nin yanında bulunan ve akrabası olduğu öğrenilen Gökhan D. jandarma ekiplerine teslim oldu. Hakan H.’ye ait otomobilde ise 1 adet tüfek ile kuru sıkı tabanca bulunduğu kaydedildi.

Hakan H.’nin 28 Ocak tarihinde ayrı yaşadığı eşi B.H.’nin babasının Söğütlü’nün Yeniköy köyünde bulunan evini yakma girişiminde bulunduğu öğrenildi. Polis ve jandarma ekipleri,
Sefa D.’yi arıyor.