BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,74
ALTIN 2.498,23
HABER /  GÜNCEL

Eşini vermeyen kayınpederini öldürdü

Ankara'da oturan 27 yaşındaki Ramazan Şahin tartıştığı için, Kırıkkale'deki babasının evine giden eşi Sevda'yı almak istedi.

Abone ol

Bu sırada kendisine kendisine engel olan kayınpederi, aynı zamanda amcası 41 yaşındaki Faruk Bayram Şahin'i bıçaklayarak öldürdü.

Cinayet, Kırıkkale'nin Yuva Mahallesi, 2543'üncü Sokak, 6 numaradaki tek katlı ahşap evin önünde dün saat 20.30 sıralarında işlendi. Ankara'da oturan evli, 5 yaşında bir kız çocuğu babası Ramazan Şahin, bir süre önce tartıştıktan sonra çocuğu ile birlikte Kırıkkale'deki babasının evine giden eşi Sevda'yı almak için 71 DV 844 plakalı otomobili ile Kırıkkale'ye gitti. Ramazan Şahin, Kendisi gibi inşaatlarda işçi olarak çalışan amcası ve kayınpederi Faruk Bayram Şahin'in kapısını çalıp, eşini evine götürmek istediğini belirtti. Ramazan Şahin, bir süre tartıştığı ve kızını vermek istemeyen Faruk Bayram Şahin'e bıçakla saldırdı. Kalbinden ağır yaralanan Şahin, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Faruk Bayram Şahin'in cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cinayetten sonra kaçan Ramazan Şahin, Başpınar Kavşağı'nda yakalanarak yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.