BIST 10.169
DOLAR 32,19
EURO 35,08
ALTIN 2.471,37
HABER /  GÜNCEL

Eşimle oğlumun ilişkisi var dedi ama..

İlk eşinden olan oğlu 25 yaşındaki Mehmet Emin ile ikinci eşi 32 yaşındaki Melike'nin arasında ilişki bulunduğunu iddia etti

Abone ol

Oğlu ve ikinci eşi arasında ilişki olduğunu öğrenen 45 yaşındaki İrfan Aslan açtığı boşanma davasında umduğunu bulamadı

Elinde deliller bulunduğunu iddia eden talihsiz adam Yargıtay'ı bu belgelerin yeterli olduğuna inandırmadı. Aslan Yargıtay'ın boşanmak istediği Melike Aslan'a yoksulluk nafakası bağlanması ve edinilmiş mallardan pay verilmesi gerektiğine hükmüne isyan etti

İlk eşi Eşe Aslan'dan 1995 yılında boşanan İrfan Aslan, mahkemenin velayetini verdiği oğlu Mehmet Emin ile aynı evi paylaşmaya başladı. Havalimanında yer hizmetlerinde çalışan İrfan Aslan, 2000 yılında ailesinin önerisiyle ikinci kez evlendi. İkinci eşi Melike Aslan'dan Burak adını verdiği bir oğlu daha olan İrfan Aslan'ın mutluluğu, 3 yıl önce bozuldu.

Oğlunun kirli iç çamaşırını yatak odasında bulan İrfan Aslan ile eşi arasında sorunlar başladı. İkinci evliliği yaptığı eşi Melike ile ilk evliliğinden olan oğlu Mehmet Emin arasında ilişki olduğunu ileri süren, fotoğraflar ve yatak odasında oğlunun kirli çamaşırını delil gösteren İrfan Aslan, Antalya 1'inci Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Geçen yıl çiftin boşanmasına karar veren mahkeme, Melike Aslan'ın talep ettiği 20 bin liralık manevi, 50 bin liralık maddi tazminatı reddetti. Oğlu Burak Aslan'ın velayeti baba İrfan Aslan'a verildi. Mahkeme, 1400 lira olan tedbir nafakasını da kaldırdı.

Melike Aslan'ın kararı temyize götürmesi üzerine Yargıtay 2'nci Hukuk Dairesi, boşanmayı onadı, 'İlişkisi olduğuna dair yeterli bilgi ve belge yoktur' diyerek kararı bozdu. Boşanmayı onaylayan ve tazminata gerek görmeyen Yargıtay, Melike Aslan'a yoksulluk nafakası bağlanması ve edinilmiş mallardan pay verilmesi gerektiğine hükmetti.

Yargıtay kararını eleştiren İrfan Aslan, "Eşimle oğlum arasındaki ilişkiye 'delil yetersiz' denilmiş. Fotoğraflar, küçük oğlum Burak'ın annesi ve ağabeyini yatakta yakaladığına dair ifadeleri var. Daha ne gibi bir belge ve tanık istiyor? Ben gece gündüz çalışıp, bir şeyler biriktirmeye çalışırken, eşim ile oğlum denilen adam aşk yaşıyorlardı. Şimdi onlara malımı mı vereceğim? Dava yeniden görülmeye başlandığında yerel mahkemenin daha önce verdiği kararda direnmesini isteyeceğim" dedi.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki otogarda, kokoreççilik yapan Ramazan Kılınç, aralarında daha önceden husumet bulunduğu belirtilen Birol Şahin'i çıkan tartışmada vücudunun 9 yerinden bıçaklayıp öldürdü.

Babalarının onlarca kişinin önünde elini kana bulamasına tanık olan iki kız kardeş birbirlerine sarılıp gözyaşı döktü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Olay, Ortaca Otogarı'nda bugün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Otogarda sigorta acenteliği yapan 45 yaşındaki Birol Şahin ile aralarında daha önceden husumet bulunan kokoreççi 40 yaşındaki Ramazan Kılıç, tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkesine hakim olamayan Kılıç, kokoreç tezgahından aldığı ekmek bıçağıyla dehşet saçtı. Onlarca kişinin arasında Şahin'i vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ramazan Kılınç, elindeki bıçağı atıp kaçmak isterken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kavgayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, Şahin'i ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Şahin, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kokoreç satarak geçimini sağlayan Ramazan Kılınç ile sigortacı Birol Şahin'in, yaklaşık 2 yıldır aralarında husumet olduğu birbirlerini her gördüklerinde de tartıştıkları öğrenildi. Evleri, Otogara yakın olanKılıç'nın kızları Ortaca İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi P.K. ile lise mezunu E.K. babalarının elini kana bulayışını çaresizce izleyip, sinir krizi geçirdi. Birbirine sarılan iki kardeş gözyaşlarına boğuldu.

Öte yandan, otogarda, polis noktası olmasına rağmen yaklaşık iki aydır polis memurunun görevlendirilmediğini ileri süren vatandaşlar tepki gösterdi. Acı haberi alan Şahin'in yakınları hastaneye akın etti. Polis cinayetle ilgili soruşturma başlattı 

BİLEKLERİNİ KESEREK ÖLMEK İSTEDİLER

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Taksim'deki bir otelde kalan genç çift bileklerini kesti. Ambulansla hastaneye gönderilen yaralıları görüntülemek isteyen basın mensupları otel çalışanlarının tepkisiyle karşılaştı. Çalışanlar görüntü çekilmesine engel olmaya çalıştı

Taksim meydanında, eski Maksim gazinosunun yanında bulunan bir otelde kalan C. K. ile D..Ç. kaldıkları odada bileklerini kesti.

Otel görevlilerinin durumu fark etmesi üzerine olay yerine polis ekipleri ile sağlık ekipleri gönderildi. Otel kapısına yanaştırılan ambulansla ilk olarak D. Ç., çıkarıldı. Daha sonra gelen ambulansla da C.K., çıkarılarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tam bu sırada yaralı genç erkek ve kadının otelden çıkarılışını görüntülemek isteyen basın mensupları otel yetkililerinin saldırısına uğradı.

Ayrı hastanelere kaldırılan C.K. ile D. Ç.'nin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, gençlerin sevgili oldukları öne sürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE CİNNET GEÇİRDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'da kendisine ait kamyonetle patates -soğan satan ve bir süredir psikolojik tedavi gören 38 yaşındaki Mehmet E., mide ağrısı üzerine gittiği hastanede kanser olduğunu öğrenince çılgına döndü.Tabancayla sağa sola ateş ettikten sonra sağ kolu doğuştan sakat olan 4 yaşındaki çocuğunu kucağına alarak "Artık yaşamanın anlamı yok" diyerek tabancayı karın boşluğuna dayadı. Polislerin iknası sonucu teslim olan Mehmet E. polis merkezine götürülürken yanındaki oğlu Ş. ise polislerin verdiği çikolataları yedi.

Bir özel hastanenin önünde bugün saat 13.00 sıralarında, kamyonetle patates- soğan satan Mehmet E. yanında bulunan oğlu Ş.'yi kucağına alarak tabancayla sağa sola ateş etmeye başladı. Vatandaşlar bina ve araba arkalarına saklanırken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliği alarak ateş eden Mehmet E.'yi sakinleştirmeye çalıştı.

Elindeki çocuğunu vermemek için uzun süre direnen E., polis ekiplerini olay yerine yaklaştırmadı. Daha sonra çocuğunu serbest bırakan Mehmet E. elindeki tabancayı karnına dayayıp "midem ağrıyordu hastaneye gittim 'kansersin, yapacak bir şey yok' dediler tedavimi yapmadılar artık yaşamanın bir önlemi yok" diye gözyaşları döktü.

Olay yerinde bulunan polislerin uzun süre ikna çabaları sonucu elindeki silahı polislere veren Mehmet E. polis ekipleri tarafından polis merkezine götürülmek istendiği sırada oğlu Şükrü E.'ye sarılarak ağlamaya başladı. 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Mehmet E. "oğlum Ş.'nin sağ kolu doğuştan sakat onun tedavisini yaptırırken midem ağrıdı, önce hastaneye gittim daha sonra Uludağ Üniversitesi'ne gittim kan tahlili yaptılar 'mide kanserisin' dediler. Sonra yeşil kartımın süresi geçtiği için ilgilenmediler" iddiasında bulundu.

Polis ekipleri küçük Ş.E'nin olaydan etkilenmemesi için çocuğu kucaklarına alıp marketten aldıkları bisküvi, çikolata ve meyva sularını yedirdiler.

SOKAK ORTASINDA KURŞUNLANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da Fevzi Meral (37), barda tartıştığı kişi tarafından sokak ortasında tabancayla vurularak ağır yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında Ziyapaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi.
İddiaya göre, bir barda oturan Fevzi Meral ile soyadı açıklanmayan Eyüp adlı kişi bar çıkışı tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabancasını çeken saldırgan, Meral'i kurşun yağmuruna tuttu. Başına ve ayağına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Meral, kanlar içinde yere yığıldı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Meral, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Saldırgan ise silahıyla birlikte yakalandı. Suçunu itiraf eden şüpheli, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis olay yerinde yaptığı incelemede yaklaşık 15 el ateş edildiğini belirledi.